Alex Velea a câștigat procesul cu Vincenzo Castellano. Cei doi băieți pe care îi are cu Antonia îi vor purta numele

Publicat pe

De mai mulți ani, Alex Velea nu a avut liniște asta pentru că în actele celor doi băieți pe care îi are împreună cu Antonia era trecut numele Castellano. Astăzi, într-un final primul proces a fost un real succes pentru artist. Alex Velea a câștigat procesul cu Vincenzo Castellano, iar acum micuții vor purta numele de Velea.

Când Antonia a rămas însărcinată cu primul băiețel, ea încă era căsătorită, în acte, cu Vincenzo Castelleno, iar micuțul a fost nevoit să poarte numele Castellano, iar la fel s-a întâmplat și în cazul celui de-al doilea copil. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor Antoniei, Dominic și Akim.

Dacă procesul privind numele celor doi băieți s-a sfârșit, cel de-al doilea proces în ceea ce privește divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano încă mai durează. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 după o relaţie care începuse în urmă cu 4 ani, iar cei doi au împreună o fetiţă, Maya, care locuieşte în Italia împreună cu tatăl ei. După ce procesul se va finaliza, iar Antonia va fi o femeie liberă şi se va putea căsători cu actualul ei partener, Alex Velea.

„Admite cererea, astfel cum a fost precizată. Constată că pârâtul Castellano Vincenzo nu este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Constată că reclamantul Velea Alexandru-Ionuţ, este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Dispune modificarea numelui minorilor, care urmează să poarte numele tatălui, respectiv Velea. Dispune efectuarea menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1. Dispune comunicarea hotărârii judecătoreşti, după rămânerea definitivă, la Primăria Sectorului 1, în vederea înscrierii menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1.

Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru să se exercite, în comun, de ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ. Obligă ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ, să contribuie la cheltuielile privind creşterea, îngrijirea şi educarea minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru în natură, până la concurenţa procentului de 1/6 din veniturile nete încasate, pentru fiecare dintre copii, de la data cererii de chemare în judecată (26 octombrie 2016) şi până la majoratul beneficiarilor. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24 aprilie 2018, se arată în decizia instanței.

Maya rămâne în grija tatălui

După patru ani de chin și drumuri pe la tribunale, artista este la un pas de a deveni o femeie liberă. Micuța Maya va rămâne în Italia, în grija tatălui, iar cântăreața va putea să o viziteze de oricâte ori va vrea, dacă fetița va dori să vină în România la mama ei, afaceristul italian trebuie să o însoțească, aceasta fiind minoră.

Vincenzo Castellano si Maya

Vincenzo Castellano si Maya

Citește și: Antonia nu mai rezistă fără fiica ei. Artista a plecat în Italia

Citește și: Alex Velea a impresionat-o pe Antonia. Ce cadou i-a luat iubitei sale de ziua ei

FOTO: Libertatea, Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter