Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan, fostul ei iubit? Fotografiile care i-au dat de gol

Publicat pe

În urmă cu mai puțin de o lună, Alexandra Stan posta o scrisoare de adio care a stors lacrimile fanilor, adresată lui Bogdan Drăghici, bărbatul de care se despărțea în respectivul mod romantic. Însă, pare că situația are alt final acum, în prag de Sărbători și despărțiții sunt, de fapt, împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În noiembrie anul curent, Alexandra Stan își lua rămas bun de la Bogdan Drăghici, tânărul pe care cântăreața l-a iubit vreme de cinci luni. Blonda își punea atunci sufletul pe tavă și plângea virtual după relația care a făcut-o fericită în vreme de pandemie. Și fanii au plâns odată cu ea, desigur, unii în vorbe, alții poate și în fapte.

Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan, fostul ei iubit? Fotografiile care i-au dat de golAlexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan, fostul ei iubit? Fotografiile care i-au dat de gol

Iată că despărțirea a fost contramandată, se pare! Cei doi îndrăgostiți au postat pe Instagram imagini și clipulețe făcute în timp ce ornau bradul de Crăciun! Atât Alexandra cât și Bogdan păreau extrem de bucuroși unul în compania celuilalt, deși toată lumea îi știa despărțiți.

Alexandra pare să fi uitat de lacrimi și regrete și, îmbrăcată provocator, în stilu-i caracteristic, a pozat lângă brad cu un zâmbet larg pe chip, dovada clară că mult-așteptata împăcare cu Bogdan Drăghici s-a produs. De fapt, cântăreața l-a și etichetat în pozele ei.

Alexandra Stan: 'Mă lupt să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima'

În scrisoarea de adio pe care a postat-o în noiembrie, Alexandra Stan îi mulțumea lui Bogdan Drăghici pentru toate momentele frumoase petrecute alături de el și îl asigura că le va șterge din memorie pe cele urâte.

'Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii. (…)', scria Alexandra în scrisoarea de adio pentru Bogdan.

Citește și:

Daniel Buzdgan s-a născut prematur, având 1,1 kg la naștere. Cum a supraviețuit: „Scopul vieții mele este…”/ INTERVIU

Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia: „Am plâns până n-am mai putut”

Cristina Cioran a fost părăsită de Traian Văduva, după 10 ani de relație. Aveau planuri de nuntă

'Știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.', a continuat ea.

'Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus…

Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!’, a mai scris Alexandra Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter