Daniel Buzdgan s-a născut prematur, având 1,1 kg la naștere. Cum a supraviețuit: "Scopul vieții mele este..."/ INTERVIU

Publicat pe

Daniel Buzdugan s-a născut prematur, cu o greutate puțin peste un kilogram. A supraviețuit ca prin minune, iar rugăciunile mamei sale l-au salvat. Omul de radio nu are regrete, îi mulțumește mereu lui Dumnezeu cât poate de des pentru ceea ce i-a fost dat până la acest moment și subliniază că scopul vieții sale este să-i bucure pe oameni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță nu ești înconjurat doar de oameni buni, curați și drepți. Cum faci să îi tolerezi pe ceilalți? Cum faci curat în jurul tău, când faci sau  cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă/vibrație cu tine pleacă singuri?

Trebuie să conviețuim împreună, să învățăm unii de la alții pentru că nu toți oamenii sunt răi definitiv sau buni definitiv, mai lăsăm unii de la alții, și uite așa mergem mai departe!

Daniel Buzdgan s-a născut prematur, având 1,1 kg la naștere. Cum a supraviețuit: "Scopul vieții mele este..."/ INTERVIUDaniel Buzdgan s-a născut prematur, având 1,1 kg la naștere. Cum a supraviețuit: "Scopul vieții mele este..."/ INTERVIU

Dă-mi o rețetă pentru gestionarea furiei, te rog!

De fiecare dată când mă supără cineva, mă gândesc cam de câte ori l-am supărat eu pe Dumnezeu și el nu m-a pedepsit. (zâmbește) și iarăși revin la rugăciunea inimii. De fiecare dată când sunt nervos sau agitat, sau supărat, o spun de câteva ori  și  mă  liniștesc  și  iau  decizia  cea înțeleaptă. Când ne apărăm prin mânie, nu biruim, ci suferim cea mai mare înfrângere. Este un paradox, dar biruiești doar atunci când întâmpini răul cu blândețe! Un om fără minte ar spune invers! Mă gândesc la faptul că Dumnezeu m-a cinstit cu lucruri frumoase. Cine are cinstea lui Dumnezeu nu mai are nevoie de altă cinste.

Daniel Buzdugan nu are regrete

Citeam undeva că ai fost un copil-miracol, dacă pot spune așa. Te-ai născut prematur, aveai doar 1,1 kg i doar rugăciunile mamei te-au ajutat să supravie uie ti. Care crezi că este scopul vie ii tale? Ce ar trebui să oferi în schimbul darului primit de la Dumnezeu?

Scopul vieții mele este să aduc o clipă de bucurie milioanelor de oameni care mă ascultă, este o misiune tare faină. În afară de a   rosti   frumosul   cuvânt „mulțumesc, Dumnezeu cred că mai vrea ca mulțumire din partea noastră și un pic de smerenie!

Privind în urmă, ai regrete? Îți spui că ai fi putut face lucrurile altfel, mai bine, că ar fi fost bine să iei alte decizii, te macină anumite frustări legate de trecut?

Regrete nu am, pentru că am încercat întotdeauna să-mi rezolv lucrurile care îmi provocau neliniști. Una dintre metodele mele de a scăpa de pietrele de pe suflet este spovedania. Este important să golim sufletul prin spovedanie. Imaginați-vă o clepsidră care are nevoie să răstoarne toată otrava, toate durerile, toate frustrările, tot nisipul care dăunează sufletului! De fiecare dată după spovedanie am senzația că nu merg, că parcă plutesc.

Citește și: Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu:”Sunt un atotpăcătos”. Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan.Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Citește și: Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat. Reacția neașteptată a Ralucăi Pastramă:„Nu există…'

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter