Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește 9.000 de lei lunar, de la stat: "Consider că merit"

Publicat pe

După ce s-a aflat ce pensie fabuloasă primește actorul, Alexandru Arșinel a decis să le răspundă public celor care l-au criticat din acest motiv. Artistul în vârstă de 82 de ani, consideră că merită fiecare leu pe care îl primește acum, după zeci de ani de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fost în centrul atenției de mai multe ori, în anii trecuți. După ce a fost criticat public atunci când a făcut un transplant de rinichi, acum actorul a revenit în lumina reflectoarelor din cauza sumei pe care o primește de la stat.

După ce au fost făcute publice sumele, au fost multe voci care au considerat că banii sunt prea mulți pentru o singură persoană. Însă, actorul vine cu un răspuns tranșant, la adresa celor care au comentat negativ. El consideră că merită fiecare leu, că a muncit suficient pentru aceste sume, timp de zeci de ani.

Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește 9.000 de lei lunar, de la stat: "Consider că merit"Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește 9.000 de lei lunar, de la stat: "Consider că merit"

Reacția lui Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește

Alexandru Arșinel primește acum, pe an, 33.720 de lei indemnizație de revoluționar, 58.116 ca pensie. În plus, pentru faptul că este manager la Teatrul de Revistă, acesta primește 90.733 de lei. Un calcul arată că venitul lui lunar ar fi undeva la aproximativ 9.000 de lei.

„Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indemnizație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel.

Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine este exagerat, dar mai sunt și alții. Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace', a spus Alexandru Arșinel, conform Spynews..

Citește și: Alexandru Arșinel, moment emoționant pe scenă, la 81 de ani! A preferat să cânte de pe scaun, decât să întrerupă spectacolul

Citește și: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde pe PRO TV Plus

Citește și: Alexandru Arșinel, despre Dan Bittman, după declarațiile controversate despre COVID: „Cred că i-a ajuns cuțitul la os”

Arșinel vinde roșii, ardei și bulion în piață

În toamna anului trecut, fanii lui Arșinel au avut parte de o surpriză. Actorul a fost surprins în piață, în timp ce vindea legume la tarabă. Nu a ajuns să facă asta din lispă de bani, ci ca să își ajute fiul.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg’, a mărturisit pentru Click!, râzând, Alexandru Arşinel. 

Ce a spus Arșinel despre Dan Bittman

Declarațiile controversate ale solistului Holograf au ținut o perioadă bună prima pagină a ziarelor. Alexandru Arșinel a ținut să facă și el câteva mărturisiri, după discursul public al lui Bittman, care a reușir să își atragă criticile multora.

„De recuperat, ne recuperăm, dar stăm cu aceeași grijă, că te poate apuca din altă parte, și anume acest virus care circulă. Ne operăm de o mie de lucruri, dar suntem cu gândul la această pandemie care ne poate lovi, deci liniște nu avem. Tuturor ne este teamă. Îmi pare rău că n-a ieșit, dar n-am avut, deci n-am o veste din asta bombă. Nu avem nevoie de așa ceva.

M-a surprins, probabil i-a ajuns cuțitul la os, altfel nu-l veneam pe Bittman să intervină în astfel de situație. Probabil pentru că pentru artiști, dar nu doar pentru ei, această perioadă este mai grea. Nu mai pot răbda și ies pe post (n.r. artiștii)’, a declarat actorul pentru Fanatik.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter