Alexia Eram îi duce dorul lui Mario Fresh de când este la EXATLON: "N-am cum să nu fiu geloasă"

Publicat pe

Alexia Eram şi Mario Fresh sunt despărtiţi de aprope o lună şi jumătate, de când tânărul este plecat în Republica Dominicană, unde se desfăşoară competiţia EXATLON. Chiar dacă distanţa nu este tocmai un element surpriză în relaţia lor de trei ani, având în vedere că fiica Andreei Esca studiază la Londra, Alexia recunoaşte că este o iubită geloasă. Totuşi, tânăra ne-a spus că încrederea a fost tot timpul un punct forte în povestea lor de dragoste.

 

Noi suntem obişnuiţi cu relaţia la distanţă, însă acum este şi mai rău pentru că nu putem comunica deloc. Nu-mi este deloc uşor, n-am mai vorbit cu el de când a plecat în Dominicană, de o lună şi jumătate, parcă. Nu are voie cu telefon, aşa este regulamentul şi nu avem ce face.  Cred că lui îi este mult mai greu decât mie, că el nici nu mă vede. Eu măcar îl văd la televizor, îmi mai alin din dor. El, în schimb, nu ştie nimic despre mine, nu mă vede…  Însă, punctul forte al relaţiei noastre a fost dintotdeauna încrederea. Avem foarte mare încredere unul în celalalt şi atunci reuşim să trecem mai uşor şi peste această experienţă. În cazul meu şi al lui Mario, în mod clar – ochii care nu se văd nu se uită!', a declarat Alexia Eram pentru VIVA!

Mario, înconjurat de femei frumoase la EXATLON

Fiica Andreei Esca recunoaște că în relația ei cu Mario există gelozie, însă nu la cote alarmante, ci atât cât să condimenteze pasiunea dintre ei. Chiar dacă în vară se împlinesc trei ani de când sunt împreună, Alexia și Mario abia au trecut de majorat, sunt la vârsta primilor fiori, când emoțiile sunt mai greu de gestionat. Fiul adoptativ al lui Alex Velea este plecat deja de o lună și jumătate pe tărâmurile EXATLON, show deloc străin de scandalurile amoroso-sexuale. Situația nu o sperie pe Alexia, însă admite că este geloasă.

Nu am cum să nu fiu geloasă. Sunt geloasă, dar într-o măsură acceptabilă, zic eu. Mario este şi el gelos,  însă la fel, nu cât acest aspect să creeze probleme între noi.', ne-a mai declarat fiica Andreei Esca.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter