Alina Laufer a dat vila de lux pe apartament: "Mi-am luat viața înapoi"

Publicat pe

Alina Laufer s-a mutat, în sfârșit, la apartament! Poate părea ciudat pentru mulți să renunți la o vilă de lux pentru viața la bloc, dar Alina Laufer își dorea enorm acest lucru de când a devenit mămică de gemeni. Acum, soția lui Ilan Laufer spune că a întinerit, parcă, zece ani după ce a scăpat de scările din Corbeanca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când e mămică de gemeni, Alina Laufer își dorea să locuiască undeva mai aproape de parc și de locuri în care să poată ieși la plimbare mai des cu Davina și Nathaniel, gemenii prematuri care au au deja 9 luni. Nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a lăsat vila luxoasă și spațioasă din Corbeanca și s-a mutat într-un apartament din Băneasa.

Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim!

Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici.

Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-o dată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund.

Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț, și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens…', a spus Alina Laufer pentru Click!.

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă’

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Am eliminat toți…’

Cum s-a schimbat viața Alinei Laufer după ce a devenit mamă de gemeni

Deși este mamă a trei copii, Alina Laufer reușește să se împartă între toți, deși uneori recunoaște că îi este greu.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii.

Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei’, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Alina a povestit că nu a vrut să angajeze o bonă, preferând să aibă ea împreună cu Ilan grijă de micuți pentru că nu își poate lăsa copiii cu o altă persoană.

E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară.

Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume‘, a declarat Alina Laufer la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter