Alina Pușcaș, surprinsă la filmările serialului VLAD, de la Pro TV. Ce legătură are cu actorii din film

Publicat pe

Alina Pușcaș a fost surprinsă de paparazzi la filmările serialului Vlad de la Pro TV. Pentru că actrița este o vedetă consacrată a postului concurent, Antena 1, fanii se întreabă dacă nu cumva Alina se va transfera la televiziunea rivală. Pe de altă parte, emisiunea Te cunosc de undeva, pe care Alina Pușcaș o prezintă la Antena 1 de 9 ani este încă în pauză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Alina Pușcaș a fost fotografiată de paparazii de la evz.ro la filmările serialului Vlad, într-una dintre pauze, stând de vorbă cu regizorul Cristian Buje și imediat au apărut speculații că actrița ar urma să se mute la televiziunea rivală. Cu atât mai mult cu cât serialul Vlad are record de audiență și nu este nici prima actriță de la Antena care s-ar afla în distribuție.

De curând, actrița Anca Dinicu, pe care lume o știa din serialul „Băieți de oraș' de la Antena 1, este colegă cu Adi Nartea și Andrei Aradits. De altfel, și Andrei Aradits a făcut parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 și a plecat în 2018 pentru a juca in serialul Vlad.

Alina Pușcaș, surprinsă la filmările serialului VLAD, de la Pro TV

Conform surselor evz.ro, nu ar fi vorba de o mutare la un post concurent, cel puțin nu deocamdată, ci întâlnirea dintre Alina și Cristi Buje se datorează unei prietenii mai vechi.

Regizorul a lucrat și la serialul „Narcisa salbatică', unde Pușcaș și-a făcut debutul în actorie cu un rol care a venit ca o rampă de lansare în televiziune. Dat fiind faptul că scenele din Vlad se filmau în centrul Capitalei, iar Alina se afla în zonă, imediat ce și-a revăzut fostul coleg, prezentatoarea TV a oprit câteva minute pentru a schimba câteva cuvinte.

În mai a avut loc finala sezonului 16 al show-ului Te cunosc de undeva și nu sunt informații, momentan, că au fost reluate filmările.

Citește și: De ce a blocat-o Anda Adam pe Raluca Dumitru pe Instagram:’Văd că sunt…’

Citește și: Ce spune Anda Adam despre căsătoria cu noul iubit:’Acum chiar mă simt completă’

Citește și: Patrizia Paglieri despre soții Natanticu, după ce eliminarea de la Asia Express

Cine este Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Ea s-a născut pe 2 noiembrie 1983, sub o stea norocoasă. Putem spune astea, având în vedere că e împlinită pe toate planurile. Vedeta se laudă și cu o familie minunată, formată din soțul ei și trei copii superbi, iar pe plan profesional este asociată cel mai des cu emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1.

În ceea ce-l privește pe actualul soț, Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș e foarte fericită alături de el. Vedeta l-a cunoscut din nevoia urgentă de a ajunge la dentist. Soarta a făcut ca el să fie stomatologul care i-a rezolvat problema, iar ea s-a îndrăgostit pe loc.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine’, spunea Alina Pușcaș pe Instagram.

Și-a început cariera ca manechin în cadrul unei agenții cunoscute din România, iar mai apoi a lucrat în turism, la mai multe hoteluri. Schimbarea radicală s-a produs în viața Alinei Pușcaș în clipa în care a dat casting pentru un rol principal într-un serialul 'Narcisa Sălbatică', de pe Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter