Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Sunt în culmea fericirii, după 8 ani în care s-au chinuit să aibă copii!

Publicat pe

Alina și Ilan Laufer vor fi părinți de gemeni, după opt ani în care s-au chinuit să aibă copii. Iată că minunea s-a întâmplat în urmă cu patru luni și, la primăvară, cei doi vor ține în brațe doi bebeluși. Alina și Ilan Laufer au și aflat, recent, care este sexul gemenilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer este însărcinată în 16 săptămâni și se simte foarte bine. Viitoarea mămică s-a îngrășat doar patru kilograme până acum și abia i se cunoaște burtica. Recent, Alina și Ilan au aflat ce sex au gemenii și sunt cât se poate de fericiți.

Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta', a mărturisit, exclusiv pentru Ciao.ro, Alina Laufer.

Fosta soție a lui Jorge ia în calcul să nască gemenii în străinătate, undeva unde riscul de COVID-19 este puțin mai mic, așa că Alina se gândește serios să opteze probabil să își aducă copiii pe lume la o clinică din Israel.

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că fosta soție a lui Jorge urmează să devină din nou mamă, anul viitor, în luna aprilie.

Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!', declara Alina Laufer în luna septembrie, după ce a aflat că va deveni mămică de gemeni.

În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Ultima dată când am fost i-am auzit inimioara și am fost super emoționată. Familia mea e super încântată. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine. Nici la doctor să vadă bebelușul nu l-am luat încă, dar o să mergem împreună la următoarea vizită la medic’, a spus Alina Laufer în urmă cu ceva timp.

Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Sunt în culmea fericirii, după 8 ani în care s-au chinuit să aibă copii!Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Sunt în culmea fericirii, după 8 ani în care s-au chinuit să aibă copii!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!’, a transmis și Ilan Laufer.

Gemenii nu vor fi identici

În urmă cu puțin timp, înainte să știe sexul gemenilor, Alina Laufer spunea că bebelușii nu vor fi identici, existând șanse mari să fie fetiță și băiat. Anterior, partenera lui Ilan Laufer declarase că ea își dorea băiețel, iar soțul ei – fetiță.

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă’, spunea Alina pentru Click!.

Alina Laufer mai are o fetiță, Karina, în vârstă de 12 ani, rezultată din mariajul cu Jorge.

Citeste si:

Cum a reacționat familia lui Pepe când a aflat despre divorțul de Raluca: „Am pus capul în pământ. E vorba despre doi copilași'

Pepe și-a înșelat soția? Raluca Pascu a răbufnit: „Aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…”

Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter