Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit”: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!”

Publicat pe

Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit'. Conflictul violent dintre impresară și antrenorul de fotbal a fost puternic mediatizat zilele acestea. Recent, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni și-a exprimat părerea despre acest eveniment, susținând că Anamaria Prodan a dat dovadă de impulsivitate și s-a comportat „ca un adolescent neîmplinit'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scandalul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost comentat de mai multe persoane publice din România. Printre acestea, se numără și Elena Merișoreanu, care i-a luat apărarea impresarei, susținând că este o familistă convinsă și o femeie extraordinară. Interpreta de muzică populară este de părere că Reghecampf nu ar fi trebuit să o lovească pe mama copilului său. Pe de altă parte, părintele Calistrat a criticat comportamentul Anamariei Prodan, declarând că „nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat'.

Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit': „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!'Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit': „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!'

Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit'. Duhovnicul este cunoscut pentru părerile sale sincere. Acesta a intervenit în scandalul mediatic dintre cei doi foști parteneri, iar declarațiile acestuia au inflamat opinia publică.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf:„A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:”Cu ochii rupți, bătut de nevastă…”

Citește și: Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani!Cum arată după operația la nas

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu:”Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi”

Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit'

Părintele Calistrat a criticat comportamentul Anamariei Prodan, comparându-o cu „un adolescent neîmplinit'. Aceasta susține că impresara s-a comportat „impulsiv' și ca un „bărbat', afirmații neobișnuite venind din partea unui duhovnic.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat', a spus duhovnicul.

Anamaria Prodan: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!'

La rândul ei, Anamaria Prodan a scris, pe rețelele de socializare, un mesaj pentru părintele Calistrat.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române, că permite unor asemenea 'preoți' să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?

În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene!', a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter