Anca Bucur, jefuită în Spania: "Ne-am trezit dimineața fără portofele"

Publicat pe

Anca Bucur a dezvăluit că a fost jefuită la intrarea în Spania, în timp ce dormea în rulotă, alături de soț și copii. Fosta Miss Fitness și familia ei au plecat într-o excursie cu rulota prin mai multe țări din Europa, dar nu se aștepta că vor rămâne fără portofele fix acolo unde se credeau în siguranță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Bucur a plecat cu familia ei în vacanță prin Europa, cu rulota, dar în Spania a avut surpriza neplăcută de a rămâne fără portofele chiar în timp ce dormea. Fosta Miss Fitness povestește că special au parcat rulota în fața camerelor de filmat ale parcului de rulote, dar cu toate astea hoții i-au jefuit.

„La intrare în Spania am fost jefuiți. Se pare că este ceva destul de comun. (…)Mai erau și alte mașini, ne-am pus exact în fața unei camere de luat vederi.

A spart ușa de la șofer, în timp ce noi eram în rulotă, dormeam. Ne-am trezit dimineața fără portofele, a luat doar ce a găsit la scaunele noastre, de la șofer', a dezvăluit Anca Bucur într-o emisiune TV.

Anca Bucur, jefuită în Spania

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor.Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Citește și: Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy.A luat mai puțin ca alte vedete

Chiar dacă ea și soțul au fost prădați în mijlocul nopții și au rămas fără tot ce aveau în portofele, Anca Bucur nu a renunțat la plăcerea de a călători cu rulota. Finalista de la Splash! Vedete la apă și-a luat mai multe măsuri de siguranță și a continuat aventura.

„Ne-am luat și noi acum măsuri mai mari. (…) Bine că suntem sănătoși. Nouă ni s-a mai întâmplat un astfel de eveniment chiar și într-un hotel din România, în vară.

Deci, oriunde ai fi poți să fii în nesiguranță sau poți să te lovești de cineva care se gândește ce ai tu în portofel', a adăugat sportiva.

Anca Bucur a fost de 6 ori Miss Fitness Universe

Instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă are 34 de ani şi este din Târgu Mureş, iar în 2019 a câştigat pentru a şasea oară titlul Miss Fitness Universe.

„Acest trofeu îmi confirma că poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplina, ambiție, multă multă muncă și pasiune!, a scris Anca Bucur după ce a luat titlul de Miss Fitness.

În iulie 2020, Anca Bucur a devenit mamă pentru a doua oară, când a născut o fetiță.

Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă este căsătorită din anul 2013 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc în mare secret, în Las Vegas.

Împreună mai au un băieţel, Rareş, care a venit pe lume în septembrie 2018.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter