Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă și după 7 ani de căsnicie: "Cel mai des îmi cumpără..."

Publicat pe

Anca Serea este răsfățată de Adi Sînă chiar și după 7 ani de căsnicie! Așadar, cine spune că dragostea durează trei ani, să se uite mai bine la cuplul Serea-Sînă pentru că el este dovada clară că nu-i deloc așa. Anca spune că soțul ei este foarte romantic și generos și îi face des cadouri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc ca în prima zi! În ciuda programului încărcat și al timpului dedicat celor șase copii, cei doi găsesc mereu ocazii de a petrece momente plăcute împreună. Anca Serea spune că soțul ei este atent cu nevoile și plăcerile ei, având mereu grijă să o surprindă cu daruri despre care știe sigur că o vor bucura.

Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă și după 7 ani de căsnicie: "Cel mai des îmi cumpără..."Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă și după 7 ani de căsnicie: "Cel mai des îmi cumpără..."

Ce cadouri îi cumpără Adi Sînă soției sale, Anca Serea

Anca Serea a fost întrebată de fanii de pe Instagram care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit din partea soțului, iar răspunsul oferit de vedetă ar putea să trezească o urmă de invidie în sufletul multor femei. Deși Adi nu este tipul de bărbat care să facă daruri costisitoare, solistul îi cumpără întotdeauna pantofi soției sale, spre bucuria vedetei.

„Faptul că facem o echipă bună împreună este cel mai frumos cadou. Ca să-ți răspund la întrebare: cel mai des îmi cumpără pantofi foarte frumoși', a fost răspunsul Ancăi Serea. 

Citește și: Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan:„Nu pot fi judecat…’

Citește și: 24 de întrebări cu Antonia. Cea mai mare frică și cel mai mare regret:„Suferința provocată de depresie / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat despre căsătorie:’Deja e rușinos să te măriți’

Anca Serea și Adi Sînă au plecat acum într-o vacanță romantică

Adi Sînă și Anca Serea se află zilele acestea într-o mică excursie la Viena. Cei doi au o viață foarte încărcată, fiind ocupați cu locul de muncă, proiectele personale și viața de familie întotdeauna plină. Fiul cel mare al Ancăi Serea a plecat la facultate în Olanda, așadar în casa Serea-Sînă sunt acum cinci copii.

Adi și Anca și-au făcut bagajele pentru a pleca într-o binemeritată vacanță. Destinația pe care au ales-o a fost Viena, potrivit Click!.

De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adi Sînă

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anca și Adi Sînă au fost invitați la emisiunea Vorbește lumea și au dezvăluit că nu mai dorm împreună de o bună perioadă de timp din cauza programului foarte diferit.

Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor.

Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu.

Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah”, a povestit Adi Sînă. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter