Ana Dobrovie, adevărul despre Survivor: "M-am înscris la competiție acum doi ani și..."

Publicat pe

Ana Dobrovie a fost concurentă în echipă Războinicilor, la Survivor România. Telespectatorii au îndrăgit-o imediat pentru că spunea lucrurile pe nume, însă au existat și câțiva cârcotași. După eliminarea din competiție, fosta concurentă a vorbit deschis despre experiența din Republica Dominicană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Dobrovie a acceptat propunerea de a participa la Survivor România. Ea a făcut parte din echipa Războinicilor și a reușit să aducă mai multe puncte pentru echipă. Însă, parcursul concurentei în competiție nu a durat prea mult, întrucât a fost eliminată după doar câteva săptămâni de la plecare.

Ana Dobrovie, adevărul despre Survivor: "M-am înscris la competiție acum doi ani și..."Ana Dobrovie, adevărul despre Survivor: "M-am înscris la competiție acum doi ani și..."

După ce a ajuns în România, fosta concurentă de la Survivor România a decis să vorbească despre tot ce a înseamnat acest show de televiziune pentru ea. Iată declarațiile oferite de Războinică.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor:’Foarte inteligentă!’

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ce face Irina Tănase la 3 luni după despărțirea de Liviu Dragnea.A scăpat ca prin urechile acului de amenda Poliției

Ana Dobrovie, adevărul despre Survivor

Ana Dobrovie, fosta concurentă din echipa Războinicilor, a vorbit deschis despre ceea ce a însemnat competiția Survivor România. În cadrul unui interviu, vedeta a spus că și-a dorit foarte tare să facă parte din acest proiect și s-a înscris încă de acum doi ani.

M-am înscris la competiția Survivor acum 2 ani, cu gândul că încercarea moarte n-are. Cumva eram convinsă că dacă aș fi chemată la casting-uri, aș trece cu brio! Și uite că s-a întâmplat, numai că la 2 ani distanță!„, a spus Ana Dobrovie, potrivit Click.

În continuare, fosta concurentă de la Survivor a mai spus că nu se aștepta să fie atât de greu. Cu toate că au fost multe momente tensionate, a încercat să reziste și să se gândească la finală.

Această experiență a fost mai mult decât m-am așteptat, a fost și mai greu decât credeam din fața TV-ului. A fost o experiență frumoasă din punct de vedere sportiv că până la urmă asta era partea cu emoții, cu adrenalină. Îmi este dor de traseele Survivor, în rest, nu îmi lipsește nimic! A fost o experiență cu bune și cu rele!„, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Chiar dacă nu a regretat faptul că a participat la acest format de emisiune, Ana spune că nu ar mai vrea să o ia de la capăt. A fost criticată de mai mulți telespectatori pentru aspectul său fizic, mai exact pentru că are implanturi mamare, și acest lucru a durut-o.

Totodată, mai adaugă faptul că băieții sunt mai apreciați de public, spre deosebire de fete, care sunt mai criticate și puse la colț.

„Nu îmi pare deloc rău că am participat la acest concurs, dar nici nu pot să zic că aș mai lua-o de la capăt. Însă, dacă aș repeta, cu siguranță mi-aș face strategie, n-aș mai fi la fel. Mai exact… n-aș mai fi eu! Eu una, simt că cei de acasă favorizează băieții, în special, și ca fată e mai greu să ajungi la inima publicului. Sunt la fel de sigură că aspectul fizic sau mai bine zis o operație estetică schimbă în totalitate părerea oamenilor despre tine. În puține cuvinte, dacă la noi, în România, ai o operație estetică, deja publicul nu îți mai dă nicio șansă pentru a te cunoaște. Preferă să te judece instant! Uneori am senzația că românul le știe pe toate înainte că cineva să vorbească sau să se prezinte”, a mai declarat Ana.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter