Ți-o amintești pe Andreea Bălan la începutul carierei? De atunci avea mișcările devenite celebre odată cu Andre

Publicat pe de Alina Dan

Când te gândești la Andreea Bălan și începutul carierei sale muzicale, te oprești cel mai departe în timp la trupa Andre. Însă nu atunci a început contactul artistei cu scena, ci mai devreme, într-o emisiune de televiziune celebră la vremea respectivă.

Și pentru că toamna este, de regulă, vremea nostalgiilor, Andreea a fost copleșită de amintirea debutului pe scenă. Se întâmpla la TVR, la 'Ba Da, Ba Nu', în urmă cu 24 de ani. Artista a postat pe unul dintre conturile sale de socializare un filmuleț chiar din acea emisiune.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


'Acum 24 de ani, la vârsta de 10 ani am avut prima apariție la tv la emisiunea Ba Da, Ba, Nu' de la TVR.
Asta se întâmpla cu 3 ani înainte de Andre, iar la12 ani am lansat primul album solo. 
De atunci sunt pe scenă fără nicio pauză.
Its been a long way și nu a fost ușor deloc…🙂
Este foarte greu să te menții peste 2 decenii și să te reinventezi mereu', scrie Andreea.

Ce-i drept, a rămas una dintre puținele artiste de 'cursă lungă', una dintre puținele prezențe de pe scenă care s-a reinventat permanent, care și-a ținut publicul aproape și continuă să fie preferată nu doar de generația cu cheia de gât, cât și de millennials. Efortul reinventării este pentru Andreea cu atât mai justificat cu cât, așa cum chiar ea spune, încearcă să înțeleagă cât mai bine generațiile de acum pentru a o înțelege cât mai bine și pentru a avea o relație cât mai bună cu fiica ei, Ella.

'Ei sunt cu telefonul în mână de la trei ani. Limbajul este total diferit de cum eram noi. E complicat și trebuie să depui puțin efort ca să înveți. Fata mea o să crească peste câțiva ani și ca să o înțeleg o să trebuiască să învăț și lucrurile astea.', ne-a dezvăluit artista.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter