Cum a schimbat-o divorțul pe Andreea Bălan: ”Nu mai strâng nimic, nici banii. Acum îi cheltui”

Publicat pe

Andreea Bălan și-a schimbat radical modul de viață. Fără dar și poate, frumoasa artista a ales să își trăiască viața după alte principii, și nu cele din trecut. A lăsat în urmă toate obiceiurile pe care le avea și gândirea de a strânge obsesiv bani sau lucruri materiale. Îndrăgita cântăreață vede altfel lucrurile acum și și-a făcut noi strategii pentru a-i merge totul bine și a se bucura așa cum se cuvine de meseria pe care o are și sumele fabuloase pe care le câștigă. Iată în ce investește de data aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a trecut de-a lungul timpului printr-o transformare uimitoare, din toate punctele de vedere. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea a declarat acest lucru în nenumărate rânduri. De la cea care strângea fiecare bani și investea în genți și ținute de mii de euro, ce erau păstrate la loc de cinte, artista a schimbat totul la 180 de grade, cum s-ar spune.

Cum a schimbat-o divorțul pe Andreea Bălan: 'Nu mai strâng nimic, nici banii. Acum îi cheltui'Cum a schimbat-o divorțul pe Andreea Bălan: 'Nu mai strâng nimic, nici banii. Acum îi cheltui'

Nu, nu mai pune bani deoparte și nu mai investește în lucrurile materiale. Acum, frumoasa artistă vrea doar să se bucure de viață și de momente de neuitat alături de fiicele ei. Dacă în trecut evita să meargă în vacanțe pentru a nu cheltui, acum acestea sunt pe primul loc, dorindu-și că atât fetele ei, cât și ea, să se simtă bine și să radieze de fericire.

Citește și: De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea:'Nu e atât de simplu'

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:”Nu a mai funcționat și…”

Citește și: Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare.Sentința a fost contestată

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:'A fost foarte frumos. Am vorbit de…'

Andreea Bălan și-a schimbat radical modul de viață

În trecut Andreea Bălan investea foarte mult în haine și accesorii, iar mai apoi, alegea să le vândă pe bani mai puțini. Acum, nu mai are nici acest obicei, iar vândutul hainelor l-a înlocuit cu donatul lor unor persoane care nu au posibilități și au nevoie de ele. De asemenea, și din strânsul banilor s-a oprit, fiind conștientă că aceștia nu-i pot aduce decât lucruri materiale, așa că a ales să-i cheltuie explorând lumea alături de minunile ei.

'Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu). Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul

Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe, pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită', a mărturisit jurata de la „Te cunosc de undeva pentru Ego.ro 

Andreea Bălan păstrează piese vestimentare unice pentru fiicele ei

Nu mai acordă o atenție financiară sporită hainelor scumpe, însă atunci când vine vorba despre un accesoriu sau articol ce nu se demodează niciodată, artista nu ezită. Pe lângă faptul că-l poate purta oricând și asorta cu numeroase ținute, se gândește și în viitor. Fiicele ei cresc pe zi ce trece și devin adevărate domnișoare, astfel că ar fi păcat să nu aibă asemenea lucruri de la mama lor.

Sunt anumite genți clasice care nu se demodează și atunci nu le dai, le ții. Le pot folosi și fetele mele peste câțiva ani. Depinde de model. La haine la fel, sunt unele piese care nu se demodează. Cele care se demodează le fac cadou la prietenele mele', a mai povestit Andreea Bălan.

Fiicele Andreei Bălan îi calcă pe urmă mamei lor

Deși sunt încă micuțe, fiicele Andreei Bălan știu deja cum să se aranjeze. Au trusa lor proprie de machiaj, bineînțeles pentru copii, cât și masa lor specială. Ba mai mult, pentru a nu exista riscul să se lovescă cu pantofii mamei lor, au primit pantofi cu toc adecvat vârstei lor, astfel că zilnic au grijă de imaginea lor din cap și până-n picioare.

„Nu mai atentează la pantofii mei. Au și ele pantofi cu toc. Stilista mea, Anda, le-a cumpărat și lor pantofi cu toc ca să aibă și ele. Se împiedică în ai mei, că sunt mari, și atunci au pantofii lor cu toc. Au tot ce vor. Au și măsuțele lor de machiaj, cu produse pentru copii pentru că începuseră se mi le ia pe ale mele și se machiază și ele. O machiază și pe Steluța (n.r. bona). Chiar zilele trecute era Steluța cu ruj roșu prin păr. Este o întreagă nebunie la noi în casă', a mai povestit râzând Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Andreea Bălan a fost model pe podium

Timp de câteva minute, Andreea Bălan a experimentat și cariera unui model pe podium. La invitația lui Alin Gălățescu, artista a intrat în pielea unui fotomodel și a defilat ca la carte în cadrul evenimentului „Soirees de la Mode 29', dedicat carierei celebrului designer Valentino. Cu toate că s-a descurcat de minune, cântăreața nu se vede în acest domeniu.

Da, îmi place în postura asta. Zic că merg bine. Mi-a plăcut. Am venit la invitația lui Alin Gălățescu. Când eram mai mică mă jucam de-a fotomodelul, dar acum, de anvergura acestor evenimente făcute de Alin Gălățescu nu am mai participat. Mă bucur că am prezentat. Era chiar și o rochie de mireasă, așa cu corință. De obicei modelinele defilează așa serioase, iar eu eram cu gura până la urechi. Nu știu dacă a fost bine, dar efectiv mă pufnea râsul. Alin era în spate, nu a văzut ce am făcut. Doar cu fetele în casă mai defilez, nu mă gândesc la o carieră din asta', a mai povestit Andreea Bălan pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter