Andreea Bălan se va căsători în Los Angeles

Publicat pe

Andreea Bălan va avea parte de o nuntă ca în filme peste Ocean. Artista a declarat pentru ştirile Antenei 1 că se va căsători cu iubitul ei, George Burcea pe celebra plajă Sunset Beach, apoi cei doi vor rămâne în America pentru o scurtă lună de miere. 

 

 

Andreea Bălan va face pasul cel mare luna viitoare, alături de iubitul ei în Los Angeles pe celebra plajă Sunset Beach. Artista se va căsători cu actorul George Burcea într-o ceremonie intimă. 'Facem nunta în Los Angeles pe o plajă și o să vină acolo un preot și o să ne citească ceva de suflet.' a declarat Andreea.

 

 

Locația aleasă se pare că este un vis din tinerețe al iubitului Andreei aceasta fiind o surpriza pe care George a primit-o de ziua lui.

' George când era mic și se uita la acel serial Sunset Beach își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă.. nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie. ' a mărturisit artista.

 

 

 

Micuța Ella, fiica celor doi nu va fi prezentă la nuntă, motivul a fost spus chiar de Andreea: 'E greu să zbor cu ea atâtea și atâtea ore, dar ea rămâne acasă cu mama și când ne întoarcem o să avem botezul. La botez o să facem o petrecere mare unde vor fi invitați toți prietenii și toate rudele.'

Deși sunt părinți cei doi nu vor face o căsătorie civilă, ci au optat doar pentru această ceremonie de suflet. „Poți să ai și zece acte și la un moment dat bărbatul dacă nu te mai vrea se duce cu alta, nu e nici o problemă, poți să fii cu nu știu câte acte!.'

 

Cu privire la schimbarea numelui după căsătorie Andreea spune că: 'Eu am muncit 20 de ani la numele meu! Cum ar fi să îmi schimb numele? Numele meu este un brand!'

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Arhiva Viva

 

 

 

Citește și: 

 

Andreea Bălan și-a filmat fetița cu ocazia aniversării a 4 luni

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter