Andreea Berecleanu, incident în aeroport: "Mă îngrijorează atitudinea bărbaților din România!"

Publicat pe

Andreea Bereclanu a avut parte recent de niște momente incredibile. Fără nicio vină, vedeta Antenei 1 a fost claxonată și înjurată în aeroport!

Andreea Berecleanu (43) este una dintre cele mai plăcute și mai apreciate prezența de pe micul ecran. Asta nu a scutit-o însă, recent, pe vedetă de o situație mai mult decât stânjenitoare… Andreea a mers la aeroport pentru a-și aștepta soțul, pe celebrul chirurg estetician, Constantin Stan, iar acolo s-a trezit protagonista unei întâmplări halucinante, despre care a scris pe larg pe pagina sa de Facebook. Este pentru prima oară când vedeta a luat o astfel de atitudine, declarându-se dezamăgită atât de sistem și de faptul că românii sunt obligați să suporte zilnic zeci de umilințe, cât și, din păcate, de bărbații din România… Iată confesiunea dureroasă a Andreei cu privire la incidentul din aeroport:

„Procentul oamenilor cu bun-simț este în scădere dramatică”

„Nu există nimic funcțional în România! Oricâți bani ai, indiferent că ești vedetă sau nu, te confrunți cu aceleași neputințe și mizerii. Pare un popor blestemat, mitocani la tot pasul. Procentul oamenilor cu bun-simț este în scădere dramatică. Astăzi a fost o zi superbă, începuse perfect. Am vizitat împreună cu mama și bunica o fostă colegă a mamei mele de serviciu pe care nu o mai văzuse de mult timp. Am asistat cu emoție la întâlnirea lor și am depănat amintiri.

„M-au asurzit claxoanele și înjurăturile”

Apoi am fost la cimitir la tata să aprind o lumânare. Am mâncat o ciorba de perisoare senzațională și am pornit spre aeroport ca să-mi aștept soțul care venea de la un congres. Am vrut să intru în parcare, să iau un jeton. Când am ajuns în dreptul automatului, am stat minute bune până să-mi se afișeze anunțul că s-au terminat jetoanele. Între timp, m-au asurzit claxoanele și înjurăturile. Nimeni, dar absolut nimeni din spatele meu, nu s-a gândit că nu aveam nicio vină. În plus, imediat în spate era un rând întreg de zeci de mașini, în față o barieră. Am ieșit și am explicat că nu e vina mea. O parte din coadă a înțeles, ceilalți, care nu aveau nicio legătură cu șirul acesta, adică așteptau la celălalt automat, care, din fericire, funcționa, înjurau și ei. Tot pe mine. Ca să fie! Câțiva s-au oprit din jigniri doar pentru că m-au recunoscut, alții vedeau doar o siluetă feminină. A apărut un agent de pază, a mai apărut încă unul, mi-au spus că nu au ce să facă. Le-am spus să transmită cuiva că trebuie alimentat aparatul cu jetoane. Au spus că nu au cui să transmită. Între timp, s-a făcut puțin loc, adică mașina din spatele meu a dat cu spatele ca să putem ieși din blocaj. Acest blocaj este un exemplu.

„Mai am foarte puțină răbdare cu această țară superbă!”

Dar voi, cei care circulați cu trenuri, cu troleibuze, mergeți în spitale, în școli, așteptați răspunsuri, autorizații, salarii, aveți parte zilnic de umilințe. Dincolo de ce se întâmplă cu această țară, mă îngrijorează atitudinea bărbaților din România! Și o spun eu, mamă de băiat! Mi-am învățat băiatul să salute mereu, să deschidă ușă unei femei, să intre primul în restaurant, să nu jignească NICIODATĂ o femeie, în nicio situație, să iubească oamenii și să-i respecte! Mai am foarte puțină răbdare cu această țară superbă, unde bunicii mei și străbunicii s-au luptat să rămână, să supraviețuiască. Și m-au învățat să fiu mândră că sunt româncă. Dar cu ce preț?'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter