Cum a fost surprinsă Andreea Esca la Știrile PRO TV, în pauza de publicitate

Publicat pe

Andreea Esca se află la pupitrul Știrilor PRO TV de 26 de ani, din data de 1 decembrie 1995. Recent, emblema trustului PRO TV a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul buletinului de știri de la ora 19, într-un mod cu totul inedit, care a stârnit amuzament în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este recunoscută pentru profesionalism, dar asta nu înseamnă că în pauzele de publicitate nu se poate distra alături de colegii săi de la Știrile Pro TV. Astfel, jurnalista a ajuns subiectul unei fotografii simpatice, care s-a bucurat de succes pe Instagram.

Mai exact, colegii Andreei Esca au făcut o glumă, iar într-una dintre pauzele publicitare au pus pe ecranul din spatele acesteia un căţelus simpatic. Vedeta a intrat imediat în jocul colegilor şi în timp ce se uita pe notiţe s-a lăsat fotografiată de aceştia, apoi a urcat imaginea pe pagina sa de Instagram.

„Când tragi cu ochiul la notițele colegei!' – a scris Andreea, în dreptul fotografiei.

Postarea jurnalistei a adunat rapid peste 5.500 de aprecieri și zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc în mediul online.

„Poza anului! ?'/ „Andreea succes în profesie să rămâi cel puțin constantă. Îmi place ideea'/ „Pare surprins si el?'/ „Ceva inedit! O fotografie de nota 10!'/ „Ce frumos era dacă acel Huski superb ar fi stat pe pupitru. ???'/ „Clar un prieten cu stil și atitudine', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Daniela Crudu nu e la primul episod de violență domestică. Vedeta a fost bătută și arsă cu țigara de fostul iubit, Mihai Costea, alias Nilă

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor…

Andreea Esca: „Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca a dezvăluit care este motivul pentru care a rămas fidelă trustului PRO atât de mulți ani. Vedeta PRO TV spune că s-a gândit la un moment dat să facă un talk-show.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla.

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta.

Am contract pe o perioadă nedeterminată. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a precizat Andreea potrivit unica.ro.

Ştirista în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că, după terminarea liceului, tatăl ei a trimis-o să dea examen de admitere la Facultatea de Drept, după ce îl picase pe cel de la A.S.E.

Când am ajuns la Drept, exista şi o secţie de Jurnalism. În faţa clădirii am zis..hai, că nu mai intru acolo, intru dincolo, dar pur şi simplu pentru că mi s-a părut mai simpatic.

Nu ştiam pe nimeni. Nu eram vreo admiratoare a vreunui om care făcea presă…pur şi simplu mi s-a părut că suna bine, erau trei secţii: presă scrisă, radio şi televiziune. Mai departe, la fel…nişte întâlniri importante…nişte întâmplări', a mărturisit Andreea Esca, la Europa FM.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter