Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Povestea noastră...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Se completează perfect unul pe altul și, cu siguranță, timpul le-a arătat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși sunt împreună de cinci ani, eveniment pe care l-au aniversat recent, aceștia nu au ajuns încă în fața altarului și nu și-au unit destinele. Iată ce ne-a spus vedeta despre căsătorie în revista VIVA! de iulie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ești fericită, și asta se vede de la distanță. Ați luat în calcul să vă căsătoriți sau, dimpotrivă, vă este bine așa și considerați că un act ar putea strica armonia existentă?

Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa.

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Povestea noastră...' / EXCLUSIVCe spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Povestea noastră...' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, susținută de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta la lansarea cărții sale:„Cand ma plangeam ca nu imi iese ceva, tatal meu…”

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu:”E o potrivire între noi mai rar întâlnită”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid.Ținuta a atras toate privirile 

Citește și: Ioana Năstase, fericită că fiul ei se însoară după 10 ani, cu mama fiicei lui:”Sunt împreună de la 16 ani”

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație

Ai vreo bijuterie de suflet, dăruită de Adrian, de care nu te desparți niciodată?

Da.

Cât de ușor/greu s-a adaptat Adrian cu statutul tău de persoană publică, cu faptul că ești celebră, că practic nu ai cum să treci neobservată? Am văzut că l-ai convins să te însoțească la unele evenimente importante. Are răbdare să dai interviuri.

Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem.

Ce semnficație deosebită are Italia pentru cei doi

Călătoriți în fiecare vară în Italia. Acolo sărbătoriți momentele importante legate de povestea voastră de iubire? Acolo a fost prima vacanță a voastră de cuplu?

Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.

Andreea, când ai plâns ultima oară de fericire?

De curând. Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Mihaela Nazarie, VIVA!, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter