Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani, și face terapie: „Am început să iau și tratament medicamentos”

Publicat pe

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani. Pe rețelele de socializare, Omul cu Tourette susținea că trece printr-o perioadă mai dificilă, având în vedere atacurile de panică constante și episoadele anxioase. Recent, acesta a făcut câteva declarații despre simptomele cu care se confruntă, susținând că a apelat la ajutorul unui psiholog și că urmează un tratament medicamentos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani. În urmă cu câteva săptămâni, acesta încărca un videoclip pe rețelele de socializare, prin care vorbea despre simptomele cu care se confruntă și le cerea ajutor celor care îl urmăresc. Zilnic, Omul cu Tourette trece prin anxietate, depresie și atacuri de panică, ceea ce îl împiedică să ducă o viață normală. Creatorul de conținut merge la ședințe de terapie, însă spune că nu observă un progres considerabil.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani, și face terapie: „Am început să iau și tratament medicamentos'Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani, și face terapie: „Am început să iau și tratament medicamentos'

Andrei Ungureanu se confruntă cu stări de anxietate de 10 ani. În prezent, Omul cu Tourette spune că a început un tratament medicamentos și a observat că simptomele cu care se confrunta zilnic s-au mai diminuat.

Citește și: Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, s-a căsătorit în secret cu iubita lui: „Acum vreo două săptămâni'. Când fac nunta

Citește și: Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, și-a pierdut fratele în urma unui accident de mașină: „S-a întâmplat prea devreme'

Citește și: Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă”

Citește și: „Am îndurat ca un martir”. Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, suferă de anxietate, de 10 ani

Omul cu Tourette spune că a apelat la numeroși medici de-al lungul anilor pentru a identifica dacă este vorba despre o problemă fizică. Acesta merge la ședințe de terapie, iar tratamentul medicamentos îl ajută să facă față atacurilor de panică.

„Într-adevăr, oamenii sunt obișnuiți cu energie bună, idea e că eu și când am stări de anxietate sau nu mă simt bine, încerc să am o energie pozitivă, cât de cât, ca să nu transmit mai departe, uneori merge, alteori nu. Pot să zic că mă simt ok, nici bine nici rău, undeva la mijloc.

Terapia m-a ajutat undeva la 30%, nu în totalitate. Încă fac și uneori merge, alteori nu, însă acum am început să fac și tratament medicamentos și rezultatele sunt mai bune, deoarece am o pauză de la simptome, cumva mă liniștește.

În legătură cu anxietatea și stările de panică, deja mă confrunt cu ele de aproximativ 10 ani, însă am avut momente bune, nu am stat constant în aceste stări. Dar da, am apelat la numeroși medici să verific dacă am o problemă fizică, nu neapărat psihică, deoarece eu simt și simptome fizice. Însă, din fericire, după teste și teste din punct de vedere organic sunt sănătos tun, psihicul trebuie lucrat', a susținut acestam potrivit spectacola.ro.

„Știu că dacă e să mor se întâmpla brusc și nu simt'

Andrei Ungureanu a vorbit despre cele mai mari frici ale sale și despre modul în care face față atacurilor de panică. Acesta spune că simptomele debutează brusc și că stările lui oscilează de la săptămână la săptămână.

„Cred că frica de suferință. Sunt conștient că nimănui nu îi place suferința, însă știu că dacă e să mor se întâmpla brusc și nu simt, la suferința deja e altceva. Momentan am frica de a călătorii, de a ieși singur din casă, frica de infarct (cardiofobie), astea sunt cele mai vizibile.

Când am un atac de panică, nu fac nimic deosebit, pur și simplu îl las să se manifeste și să îl accept ca fiind un atac de panică. Recent, am avut o săptămână bună, însă ieri, după ce am avut niște nervi, să zicem așa, am făcut atac de panică, mi-am dat seama ce este, am încercat să raționalizez și am început să mă liniștesc. Dar am ieșit la aer și totul a fost ok. Într-adevăr, senzațiile sunt neplăcute', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Cum se înțelege Andrei Ungureanu cu iubita lui

Omul cu Tourette este de părere că unele conflicte din viața sentimentală i-ar putea declanșa stări de anxietate. Acesta este căsătorit cu Alina Crăciun, o cunoscută creatoare de conținut de pe Tik Tok.

Există unele conflicte minore, da, ca în orice relație de cuplu, dar eu fiind momentan mai sensibil din punct de vedere psihic, sunt conștient că orice conflict mă afectează mai tare decât de-obicei, deci pot să zic că da', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter