Anna Lesko, în cadă cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! "Urmează orgasm auditiv și vizual!"

Publicat pe

Anna Lesko și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în aceeași cadă – „un orgasm auditiv și vizual”, dă asigurări cântărețul. Tânărul s-a despărțit de Andra Volos și a sărit în cadă cu Anna Lesko. Doar la filmări, însă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A trăit Bogdan Mocanu să o vadă și pe asta! Tânărul cunoscut de la Puterea Dragostei s-a bucurat să împartă aceeași cadă cu Anna Lesko, moment pe care îl descrie ca fiind „un orgasm auditiv și vizual”. Vizual e lesne de înțeles de ce, iar auditiv pentru că au înregistrat împreună o piesă.

'Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit că o să vă placă! 🎬', este mesajul scris de Bogdan Mocanu în dreptul imaginii în care apare alături de Anna Lesko.

Fanii lui Bogdan Mocanu nu au pierdut șansa de a glumi pe seama colaborării cu Anna Lesko și, mai ales, despre privilegiul pe care l-a avut tânărul de a petrece clipe… fierbinți cu una dintre cele mai frumoase femei din România.

'Te-ai mai putut ridica?', 'Bogdan, fă o piesă și cu Jador', 'Superbă imaginea. Frumoși tare amândoi și cu siguranță o să fie un succes!! Felicitări', 'Cel mai forță', 'Hai cu orgasmul mai repede 🤣🤣', 'Felicitări Bogdan! Ai evoluat frumos! Îți doresc mult succes în continuare🙏'.

Citeste si: Cum răspunde Anna Lesko celor care îi critică pozele sexy: „Mă deranjează cumplit”. Ce meserie a avut concurenta de la Ferma înainte de a deveni cântăreață

Anna Lesko, în cadă cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! "Urmează orgasm auditiv și vizual!"Anna Lesko, în cadă cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! "Urmează orgasm auditiv și vizual!"

Bogdan Mocanu s-a despărțit de Andra Volos

Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii 'Puterea Dragostei', difuzată de Kanal D, pare că nu mai dorește să se împace cu Andra Volos, cea care i-a fost alături încă din emisiune. Chiar dacă s-au mai despărțit și împăcat apoi, pare că de data aceasta drumurile s-ar separa… definitiv.

Citeste si: Spectacol în miez de noapte, la Ferma! Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilor

Bogdan Mocanu transmite că relația s-a încheiat și speră ca Andra Volos, fosta iubită, să fie conștientă și 'să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o'.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii. Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum', a spus Bogdan Mocanu, potrivit ciao.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter