Antonia a spus, în sfârșit, adevărul despre fosta căsnicie a lui Alex Velea. Când au început ei, de fapt, să aibă o relație

Publicat pe

Despre Antonia și Alex Velea s-au scris multe la începutul relației lor. Ba că erau amanți, ba că Velea și-a părăsit nevasta pentru Antonia, însă acum au fost, în sfârșit, clarificate toate aceste zvonuri.

Antonia a vorbit foarte sincer despre cum a început realația sa cu Alex Velea și când s-a întâmplat acest lucru cu adevărat, desi mulți cred că ea a fost vinovată în divorțul de Vicenzzo pentru că l-ar fi înșelat cu actualul iubit.

„Cumva mi-am dorit foarte mult o iubire ca asta și mi-a lipsit. Îmi imaginam o iubire din asta pe care nu o primeam pe vremuri și cred că d-aia cred că a venit natural și eram pregătită să iubesc. Nu am căutat, a fost ceva frumos pentru că a venit natural. Poate pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat nici imediat după ce m-am despărțit, dar nici cu mult timp. A fost cam cu 3 luni după. Unii ar fi spus „bă, dar foarte repede ti-ai găsit pe cineva, eu cred că deja te cunoșteai cu persoana respectivă de ai reușit să treci atât de ușor'. Nu, dar la mine se dusese deja acel ceva, am fost foarte rănită și pur și simplu a fost bine venită această dragoste pe care o trăiesc acum', a spus Antonia la Xtra Night Show.

Mai mult, artista nu a vrut să dea vina pe nimeni în tot acest scandal, așa că a încercat să se abțină foarte mult de la a face declarații. „Scopul meu nu a fost să zic că eu sunt aia rănită și ei sunt aiă răi.'

Și dacă până acum v-ați întrebat care era, de fapt, situația dintre Alex Velea și soția lui de atunci în momentul în care el a început să aibă o relație cu Antonia, iată adevărul!

„Nu a avut nimeni o relație solidă. Era o căsnicie care era pe pragul de a fi… d-aia ne-am și permis să fim împreună. Dacă e cineva era în casa lor sau erau fericiți sau nu era vorba despre un divorț nu m-aș fi băgat. E prea mult spus băgat, nu s-a băgat nimeni, totul a venit de la sine. Eu nu aș fi continuat să fiu cu omul acesta dacă la el era vorba de relație în care era fericit sau avea o relație punct. Dar nu mai era vorba de o relație acolo. Actele erau făcute, trebuia să fie pa. Nu au fost spuse multe', a mai spus Antonia.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter