Artiștii care s-au îmbogățit cel mai mult într-un an

Publicat pe de Oana Pantazi

Faima vine la pachet, cel puțin în cazul artiștilor străini, și cu niște sume cu multe zerouri, așadar nu este de mirare, dat fiind succesul actual, că Ed Sheeran a câștigat enorm anul trecut. Iată care sunt artiștii care s-au îmbogățit cel mai mult într-un an!

Artiștii care s-au îmbogățit cel mai mult într-un an

Artiștii care s-au îmbogățit cel mai mult într-un anȘ Ed Sheeran, Rita Ora și P. Diddy

Deși lista celor mai bogați muzicieni este dominată, nu de ieri, de azi, de către Sir Paul McCartney, care împreună cu soția lui, Nancy Shevell, a agonisit anul trecut 40 de milioane de lire sterline, întreaga avere a cuplului ridicându-se la fabuloasa sumă de 820 de milioane de lire sterline, iată că generația tânără de artiști vine tare din spate, printre cei mai bine plătiți din Anglia și Irlanda fiind, la ora actuală, Ed Sheeran, Rita Ora și Calvin Harris.

Paul McCartney rămâne cel mai bogat artist din Marea Britanie.

Paul McCartney rămâne cel mai bogat artist din Marea Britanie.

Ed Sheeran, care în ultima vreme a dominat topurile muzicale mondiale, a câștigat doar anul trecut 28 de milioane de lire sterline, averea sa ajungând în momentul de față la 80 de milioane. Dat fiind că videoclipurile sale depășesc deja un miliard de vizualizări fiecare, succesul material al artistului este de înțeles. Dacă la asta mai adăugăm și fapttul că Sheeran va performa și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, ne așteptăm să-i crească și mai mult cota.  Pe locul doi în acest top se află muzicianul Calvin Harris, un new entry în top 20, a cărui avere a sărit de la 20 de milioane de lire sterline la 140! Pe un binemeritat loc trei pe lista muzicienilor tineri care s-au îmbogățit se află și Rita Ora, care a adunat și ea într-un timp destul de scurt o avere considerabilă –  16 milioane de lire sterline. Din listă nu putea lipsi nici Adele, cu 170 de milioane de lire, dintre care 15 milioane câștigate doar anul trecut…

Adele a câștigat 15 milioane de lire doar anul trecut!

Adele a câștigat 15 milioane de lire doar anul trecut!

Peste Ocean, topul este deschis de Puff Diddy, care a adunat o avere uriașă – 820 de milioane de dolari – dintre care numai anul trecut 130 de milioane, acesta fiind urmat de Red Hot Chili Peppers – 54,  Taylor Swift – 44 de milioane, Jay Z – 42, cântărețul de country Luke Bryan – 42, Bruno Mars și Tiësto – 39 de milioane, Jennifer Lopez, care în 2017 a câștigat 38 de milioane de dolari, de băieții de și Chainsmokers – tot 38 de milioane, dar în top rămân și veteranii' Beyoncé, cu 105 milioane câștigate anul trecut, și Justin Bieber, cu 83,5 milioane! Să tot fii artist peste Ocean… Pe lângă talent, ai nevoie însă și de puțin noroc…

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter