Ashley Graham, modelul plus-size, a născut gemenii acasă: "O să-mi iau un timp să mă recuperez"

Publicat pe

Zilele trecute, modelul plus-size Ashley Graham a născut gemeni, chiar în propria casă, devenind astfel mămica a trei băieți. Tânăra mai are un băiețel de doi ani, pe care l-a născut tot natural și tot acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ca și prima dată, în ianuarie 2020, când a născut pentru prima dată un băiețel, Ashley Graham a decis să aducă pe lume gemenii tot acasă. Totul s-a terminat cu bine și, atât mama, cât și bebelușii sunt sănătoși, dar modelul a mărturisit că are nevoie de timp să se recupereze.

'Justin și cu mine suntem fericiți să vă anunțăm că băieții noștri au venit pe lume. S-au născut dimineața aceasta devreme, acasă, și sunt fericiți și sănătoși. O să-mi iau un timp să mă recuperez și să mă conectez cu soțul meu și cei trei băieți ai noștri, dar abia aștept să împărtășesc mai mult cu voi. Multă iubire, AG', le-a transmis Ashley Graham fanilor ei de pe Instagram.

Soțul modelului, Justin Ervin, a publicat același mesaj pe contul său de Instagram, la care a adăugat: 'Te iubesc, @ashleygraham.'

Mulțumesc, Doamne pentru nașterea noastră supernaturală. Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și sprijin', a mai adăugat acesta.

Sarcina lui Ashley a fost anunțată în luna iulie a anului 2021 tot prin intermediul rețelelor de socializare. De-a lungul celor peste nouă luni de sarcină, modelul a distribuit mai multe poze cu burtica de gravidă, multe dintre ele chiar nude.

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:’Toți vorbesc din auzite’

Citește și: Otilia Bilionera de la Survivor a suferit atacuri de panică pe scenă:„Eram forțată să merg la concerte

Citește și: Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan.Au fost căsătoriți 9 ani

Ashley Graham, modelul plus-size, a născut gemenii acasă

Ashley Graham și Justin Ervin s-au căsătorit în 2010 și au devenit părinți pentru prima oară la începutul anului 2020.

„Acum că am ales să nasc natural și am făcut-o, trebuie să vă spun că nu cred că mai există ceva ce nu aș putea face pe acest pământ. Am trecut printr-un travaliu de șase ore și am născut natural.

Dacă aș fi născut la spital, cred că nivelul anxietății mele ar fi crescut dincolo de orice limită, dar pentru că am ales să fiu la mine acasă, totul a fost mult mai bine.

Lumina caldă, atmosfera confortabilă, ideea de a știi că pot mânca ce vreau eu și că mă pot pune în patul meu m-au ajutat să fac față cu brio situației!

Când mi-am văzut soțul cu lacrimi în ochi, spunând că se zărește capul lui Isaac și rugându-mă să împing, am simțit toată forța de care aveam nevoie pentru a putea face acest lucru.

Câteva momente mai târziu eram întinsă pe spate, cu Isaac pe pieptul meu, iar atunci m-am uitat către soțul meu și i-am spus: De acum înainte vom fi o familie pentru totdeauna!', spunea Ashley acum doi ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter