Au început pregătirile pentru Asia Express, sezonul 4. Cum se face castingul pentru emisiune, în plină pandemie de coronavirus

Publicat pe

Pregătirile pentru Asia Express, sezonul 4, au început deja, însă nu se știe când se va filma din cauza pandemiei de coronavirus. Fanii așteaptă cu sufletul la gură anunțarea unui nou sezon.

Asia Express este o emisiune care a ajuns să fie îndrăgită de telespectatori și aștepta cu sufletul la gură. În prezent, pregătirile pentru Asia Express, sezonul 4, au început, dar încă nu există o dată stabilită pentru plecare.

Mona Segall, Producătul General al emisiunii, a mărturisit că a început să se lucreze la casting. În spatele acestui show sunt zeci de oameni care se ocupă fiecare de segmentul său.

Din cauza pandemiei cu coronavirus, nu s-a stabilit o dată exactă a începerii filmărilor, iar difuzarea unui nou sezon stă sub semnul întrebării.

'Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă.', a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Citește și: Ce va face Răzvan Fodor cu premiul de 15.000 de euro câștigat la Asia Express: „Nu sunt bani puțini, nici mulți”

Producătorul General a dezvăluit cum se fac alegerile pentru echipele care vor pleca în Asia Express. Emisiunea înseamnă multe ore de muncă din partea tuturor celor implicați în proiect.

'Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate.', a mai spus Mona Segall.

Așadar, Asia Express, sezonul 4, stă încă sub semnul întrebării. Telespectatorii așteaptă cu mare nerăbdare să afle cine vor fi următoarele echipe care vor participa la emisiune.

FOTO: Facebook

Au început pregătirile pentru Asia Express, sezonul 4. Cum se face castingul pentru emisiune, în plină pandemie de coronavirusAu început pregătirile pentru Asia Express, sezonul 4. Cum se face castingul pentru emisiune, în plină pandemie de coronavirus
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter