Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate. În America este cel mai mare premiu!

Publicat pe

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate. În America este cel mai mare premiu pentru câștigătorul Survivor, unul uriaș, cum în România nu s-a acordat niciodată până acum la un show de televiziune. Iată câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate, se întreabă mulți dintre fanii români care urmăresc cu sufletul la gură competiția din Dominicană. Ei bine, în unele țări care difuzează Survivor se acordă mai mulți bani decât în România, în altele mai puțini. Cert este că în America este cel mai mare premiu Survivor!

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate. În America este cel mai mare premiu!Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate. În America este cel mai mare premiu!

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate

Celebrul reality show de supraviețuire, format din două triburi, apare pe micile ecrane din Marea Britanie, Franța sau Bulgaria. De asemenea, din anul 2020 se difuzează și în România, toate show-urile fiind filmate în Republica Dominicană.

Câștigătorul Survivor România pleacă acasă cu suma de 100.000 de euro, premiu care este diferit în funcție de țara unde se difuzează emisiunea.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Suedia

Câștigătorul Survivor Suedia primește mai puțini bani decât cel din România. Prin urmare, supraviețuitorul din Suedia primește la final 70.000 de euro.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Turcia

Formatul din Turcia a suferit mai multe modificări de-a lungul anilor, la fel și premiul care variază de la 180.000 de dolari la 600.000 de dolari.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Australia

Cel care ia trofeul în Australia încasează 500.000 de dolari australieni, echivalentul a 390.000 de dolari americani.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Africa de Sud

Totodată, cei care concurează în Africa de Sud trebuie să știe că producătorii oferă un premiu de 1 milion de ranzi sud-africani. Este vorba de aproximativ 70.000 de dolari. 

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: America

Statele Unite ale Americii au cel mai mare câștig.

Marele finalist american pleacă acasă cu suma de 1 milion de dolari. Din ei se scad impozitele și taxele aferente. Show-ul care se difuzează în anul 2000 se bucură de audiență, dar și de numeroase premii, printre care se regăsesc și câteva trofee Emmy Primetime.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Noua Zeelandă

Formatul din Noua Zeelandă a debutat în anul 2017, prima ediție punând la bătaie suma de 100.000 de dolari. La sezonul al doilea premiul a crescut la 250.000 de dolari, potrivit fanatik.ro.

Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate: Spania

În Spania câștigul oscilează între 60.000 și 200.000 de euro. Formatul este diferit aici, așa că premiul nu este fix, ca în România.

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ

Câţi bani încasează concurenţii de la Survivor România

Concurenții de la Survivor nu luptă numai pentru premiul final, ci și pentru supraviețuire care le aduce bani frumoși.

Participanții show-ului din România sunt plătiți cu 1.000 de euro, în cazul Războinicilor, însă Faimoșii sunt în avantaj.

Cătălin Zmărăndescu a încasat câte 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Aceeași sumă a fost cerută și de Jador, care a plecat în junglă sezonul anterior, dar a fost eliminat din cauza problemelor de sănătate.

Roxana Ciuhulescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor în sezonul actual, a primit 4.000 de euro pentru fiecare săptămână în care a intrat pe traseu și a luptat pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Prima ediție a show-ului din România a fost câștigat de Elena Ionescu, care și-a cumpărat un apartament după marea finală. Același lucru l-a făcut și al doilea câștigător, Zanni, care acum este proprietarul unui spațiu cu două camere.

Cum se calculează, pas cu pas, suma încasată de câștigătorul Survivor România

Conform legii, începand cu data de 01 ianuarie 2018, potrivit OUG nr. 79/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cota de impozit pe venit este în valoare de 10%. Odată cu scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, cota de impozit care se aplică veniturilor primite sub formă de premii se modifică, și ea, automat.

Cu alte cuvinte, persoanele care obțin sume de bani sub forma de premii vor primi, prin reținerea la sursă, cu o cota de 10% din venitul net realizat din fiecare premiu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter