Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații”

Publicat pe

Bella Santiago și iubitul ei, care a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, în urmă cu doi ani, au fost nevoiți să anuleze nunta, din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi pusese la punct toate detaliile, iar artista își cumpărase rochia de mireasă. Din păcate, evenimentul nu va mai avea loc.

Invitată în emisiunea Showbiz Report, Bella a declarat că nunta a fost anulată, însă era aproape gata cu toate pregătirile.

„Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Era foarte supărată. Aveam și rochie și invitații și totul dat, tortul', a spus fosta câștigătoare X Factor, la Antena Stars.

Cum a fost cerută în căsătorie

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Bela Sandiago a povestit cum a fost cerută în căsătorie de cel care i-a cucerit inima.

„A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună.

Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'

Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea', a declarat Bella pentru revista VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter