Bianca Brad si Dorotheea Petre - Prietenele copiilor cu probleme

Publicat pe

Bianca Brad, Dorotheea Petre si Ileana Badiu au fost prezente la redeschiderea sectiei de ortopedie pediatrica a spitalului Marie Curie, cele trei vedete sustinand campania de renovare initiata de Fundatia Scheherazade.

Cu acest prilej, cei mici s-au jucat alaturi de echipa celor de la Zurli si au primit cadouri si baloane din partea Wolf Teiss si a Fundatiei Scheherazade.

Bianca Brad, Dorotheea Petre, Wajiha Haris Spitalul Marie Curie, partea renovata
Bianca Brad, Dorotheea Petre si Wajiha Haris Spitalul Marie Curie – Partea renovata

Pana in prezent, Fundatia Scheherazade s-a implicat in renovarea completa a etajelor 3 si 4 ale Spitalului Marie Curie, fiecare avand o suprafata de 1000 m patrati, a etajului 5, sectoarele A si C, etajul 6 fiind si el in curs de renovare.

Ileana Badiu, Bianca Brad
Ileana Badiu si Bianca Brad

In anul 2008, Fundatia a lansat proiectul „2% pentru Marie Curie', initiativa in urma careia au fost stransi 282,500 lei. Campania a continuat si anul acesta, pana in momentul de fata suma totala primita prin sponsorizari fiind de 2,2 milioane, suma necesara renovarilor spitalului.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter