Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile în care merge pe mijlocul străzii, printre mașini: "M-am dat jos, terorizată"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a decis să lămurească situația, după ce au fost făcute publice imagini în care apare în timp ce merge pe mijlocul străzii, printre mașinile care trec în viteză. Filmarea respectivă a fost dată în presă chiar de către Alex Bodi, fostul ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Imaginile sunt înfiorătoare, căci Bianca Drăgușanu și-a pus efectiv viața în pericol. Acum vedeta a oferit niște explicații pentru ceea ce a apărut în spațiul public. Se pare că, atunci când era încă împreună cu Bodi, cei doi s-au dus la Mediaș. Odată ajunși acolo, l-ar fi prins pe afacerist în timp ce vorbea cu Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu s-a enervat cumplit, așa că a decis să plece la București, de unde să își recupereze toate lucrurile din casa iubitului, apoi să îl părăsească definitiv. În acea seară, vedeta a apelat la ajutorul unui fin, plecând cu mașina acestuia. Însă, Bianca nu se aștepta la ceea ce a urmat.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile în care merge pe mijlocul străzii, printre mașini: "M-am dat jos, terorizată"Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile în care merge pe mijlocul străzii, printre mașini: "M-am dat jos, terorizată"

Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile în care merge printre mașini

Alex Bodi nu a putut să accepte gestul iubitei lui, așa că a sunat-o și a început să o jignească. Bianca Drăgușanu a refuzat să poarte o astfel de discuție cu iubitul ei, dar Bodi nu s-a lăsat. A sunat pe telefonul finului, care a refuzat să închidă convorbirea așa cum l-a rugat Bianca Drăgușanu.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima manevră pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii'

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor: „Să se ducă la Obregia'

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Bianca Drăgușanu a fost extrem de deranjată, atât de gestul făcut de Alex Bodi, cât și de faptul că finul ei a trădat-o, refuzând să încheie convorbirea cu Bodi, care o jignea în continuare la telefon. Atunci a decis să coboare din mașină și să meargă pe jos. Mai mult decât atât, susține că a fost și șantajată cu aceste imagini.

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el', a continuat ea.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu

Designerul a fost întrebat care este pentru el top 3 al celor mai frumoase femei din România. În mod surprinzător, fosta lui iubită s-a clasat pe locul 3, după Mihaela Rădulescu și Adelina Pestrițu.

‘Am pus-o pe locul al treilea, pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, nu-mi place. Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Bianca Drăgușanu are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place', a declarat Botezatu, despre fosta sa iubită.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter