Bianca Drăgușanu, agresată fizic de Alex Bodi? Vedeta are câteva vânătăi vizibile

Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic de Alex Bodi? Se pare că fostul său iubit ar fi lăsat sentimentele deoparte și s-ar fi certat destul de tare cu blondina. După o relație de mai multe luni, se pare că cei doi nu s-au mai înțeles și au pus punct. 

Bianca Drăgușanu ar fi fost lovită de Alex Bodi, conform Cancan. Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje' ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit o ceartă și bărbatul ar fi devenit agresiv.

'S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău', a mărturisit o persoană din anturajul celor doi pentru Cancan. 

Într-o postare făcută de Bianca Drăgușanu pe Instagram, vedeta apare cu o vânătaie pe mână.

Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Atât Bianca, cât și Alex Bodi au confirmat că nu mai sunt împreună. Afaceristul a mărturisit că deși nu mai este cu Bianca, au rămas prieteni și din respect pentru a venit la ziua sa de naștere pentru a-i aduce un buchet de flori.

„Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici', a spus Alex Bodi, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro