Bianca Drăgușanu a fost cu fiica ei la medic. Ce problemă de sănătate are Sofia

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale. Sofia, fetița Biancăi și a lui Victor Slav, nu s-a simțit foarte bine în ultima vreme, așa că mama ei a dus-o la mai mulți doctori pentru a afla de ce boală suferă. Din fericire, micuța nu are nimic grav.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De aproape trei luni, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, tușește fără să aibă alte simptome și a fost nevoie de opiniile mai multor medici pentru a fi stabilit un diagnostic corect. Bianca i-a făcut și numeroase teste de alergie, control la plămâni și toate analizele posibile pentru a depista de la ce provine tusea.

Bianca Drăgușanu a fost cu fiica ei la medic. Ce problemă de sănătate are SofiaBianca Drăgușanu a fost cu fiica ei la medic. Ce problemă de sănătate are Sofia

Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv’, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu o lună.

Bianca Drăgușanu s-a văzut nevoită să meargă la un profesor doctor din Cluj Napoca, specializat pe astfel cazuri, care i-a dat tratament micuței și i-a explicat vedetei motivul pentru care are această problemă de sănătate.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, Slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Actualitate.net. 

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice:„Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești’

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă

Bianca Drăgușanu: „Singura mea preocupare e fetița mea’

Bianca Drăgușanu susține că orice alte probleme, speculații sau discuții privind viața sa amoroasă pică pe locul doi, căci cea mai importantă în aceste momente este fiica ei pentru ea. Fosta soție a lui Victor Slav susține că nimin nu o interesează nimic mai tare decât ca fiica ei să se pună cât mai repede pe picioare.

‘Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează.

Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează‘, spunea Bianca pentru Fanatik, în luna mai.

Cum este Bianca Drăgușanu în rol de mamă

Bianca Drăgușanu are o relație foarte frumoasă cu fiica ei, Sofia. Chiar dacă s-a despărțit de tatăl ei, Victor Slav, cei trei au rămas o familie și ambii sunt dedicați în creșterea micuței. Totuși, spune Bianca, există câteva reguli și limite pe care Sofia trebuie să le respecte.

Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon., a povestit Bianca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter