Bianca Drăgușanu are planuri mari cu noul iubit! Cum și-a propus să-l facă celebru pe Tristan Tate în România

Publicat pe

Pare că-și retrăiește adolescența alături de Tristan Tate. Bianca Drăgușanu, până nu de mult rezervată în public, face risipă de gesturi tandre atunci când se află în preajma americanului care a cucerit-o iremediabil. Și, în semn de recunoștință pentru dragostea pe care i-o poartă, vedeta TV intențioează să-și răsplătească iubitul… oferindu-i celebritatea, în România! 

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiații vedetei TV, nu de alta, dar ea și Victor Slav au reușit cu brio să disimuleze faptul că nu se mai înțeleg deloc bine și că relația lor de cuplu s-a deteriorat iremediabil. Surpriză, toate tristețea dobândită de Bianca în ultima parte a relației cu Victor a fost ștearsă cu buretele, ca prin minune, odată cu apariția în peisaj a lui Tristan Tate. Și, dacă mulți se așteptau la o brumă de discreție, din partea Biancăi, se pare că prezentatoarea TV are un scop precis de a-l face celebru în România, pe Tristan Tate. Acesta este și motivul pentru care postează atât de multe imagini cu el, pe rețelele de socializare și, mai mult, se pare că intențioează ca, în viitorul apropiat, să îi facă cunoștință și cu… lumea mondenă a Capitalei. Mai exact, să iasă împreună la evenimente mondene, pentru ca Tristan să se mai împrietenească și cu alte persoane publice, dar și cu reprezentanți mass-media. Ceea ce are o logică, nu de alta, dar, daca intențiile americanului sunt afacerile, această expunere îl va ajuta enorm.

I-a făcut prima declarație publică

Îndrăgostită precum o adolescentă, Bianca a evitat să vorbească prea mult despre Tristan Tate, până acum, dar iată că a spart gheața cu un mesaj cât se poate de sugestiv, zilele trecute: 'Viața este despre cum să fii fericit… Și chiar acum nimic nu mă poate face mai fericită decât bărbatul meu', a scris Bianca Drăgușanu pe una dintre rețelele de socializare.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter