Bianca Drăgușanu și-a schimbat silicoanele. Vedeta a făcut primele declarații, la 7 zile de la operație

Publicat pe

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu anunța pe contul de socializare că va suferi o operație, fără a explica despre ce este vorba, în ciuda numeroaselor întrebări venite din partea internauților.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat silicoanele. Vedeta a făcut primele declarații, la 7 zile de la operațieBianca Drăgușanu și-a schimbat silicoanele. Vedeta a făcut primele declarații, la 7 zile de la operație

Astăzi, vedeta a revenit cu un mesaj, pentru cei care o urmăresc și s-au îngrijorat de starea ei.

La 7 zile de la operaţie, Bianca Drăguşanu s-a refăcut complet și și-a reluat activitatea, în atelierul ei de haine, pe care îl deține de ceva timp.

„În urmă cu șapte zile, mi-am schimbat silicoanele și mă simt foarte foarte bine. Sunt ok, iar ce credeți? Pe 8 martie, urmează sora mea, la revizie. Deci pe 9 martie o să fiu alături de sora mea, care se va opera. Vă mulțumesc pentru mesaje și vă doresc o zi frumoasă, ca și voi', a spus Bianca într-un video postat pe contul de socializare.

Bianca Drăgușanu a dat detalii despre nunta cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc de nuntă, însă nu au stabilit data exactă când va avea loc evenimentul. Un lucru este însă clar: vedeta știe cum vor arăta rochiile de mireasă.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit.

Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore, mă schimb în alta, mai petrec 3 ore, mă schimb în alta', a spus recent Bianca Drăguşanu, la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter