Bogdan de la Insula Iubirii reacţionează după ce Mirela a demascat-o pe Hannelore

Bogdan de la Insula Iubirii a reacţionat după ce Mirela a povestit că a rupt orice legătură cu Hannelore deoarece nu o consideră sinceră. Concurentul îi ia apărarea soţiei!

Deși păreau a fi rămas în relații bune, adevărul este altul. Mirela și Hannelore de la Insula iubirii nu își mai vorbesc, după ce Mirela a văzut ceea ce presupusa ei prietenă spunea la testimoniale.

Mirela a dat-o de gol pe Hannelore și a mărturisit că aceasta era îndrăgostită de Andi și că se comportau ca un cuplu. După difuzarea emisiunii, iubita lui Bogdan îi dădea mesaje prietenei sale să o întrebe de ce ea este pusă într-o lumină proastă, iar răspunsul Mirelei a cam deranjat-o pe Hannelore.

Bogdan a intervenit şi i-a lua apărarea soţiei. Crede că Mirela a făcut aceste declaraţii pentru publicitate.

„Vezi că o judeci, mai bine te uiţi în ograda ta, că judeci pe altul şi nu-i ok. Se zicea că nu-i frumos să se vorbească unul de altul şi toate cele, dar văd că şi după emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate? Aşteptam să am parte de susţinătorii Mirelei care îmi spun să nu mă iau de ea, dar nu pot, să se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau să se ia de mine”, a spus Bogdan pe Instagram.

Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit

Hannelore și Bogdan de la ‘Insula iubirii’ s-au căsătorit, iar ceremonia a fost una cu adevărat spectaculoasă. Am pus mâna pe primele imagini de la nunta celor doi. Frumosul eveniment a avut loc în Budapesta. 

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro