Brad Pitt și Kate Hudson formează un cuplu

Publicat pe

Brad Pitt și Kate Hudson sunt împreună și au o relație pe care cei doi doresc să o oficializeze. Se pare că relația este confimată oficial chiar de actrița Goldie Hawn, mama lui Kate, care a confirmat relația dintre cei doi.

 

De când a divorțat de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat cu celebre vedete de la Hollywood. Se pare însă că zvonurile încep să fie confirmate și că actorul a regăsit iubirea în brațele actriței Kate Hudson. Cei doi deocamdată nu au făcut nici o declarație cu privire la relația lor, dar nici nu au dezmințit-o.

 

Conform presei americane, relația lor se pare că a început să se consolideze în această perioadă grea prin care a trecut Brad, iar Kate l-a sprijinit în fiecare minut.

 

Mai mult decât atât, mama actriței, Goldie Hawn,  ar fi dezvăluit pentru Yahoo că„Brad și Kate sunt foarte uniți, iar relația lor este foarte romantică și se pregătesc să-și dezvăluie legătura  după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.'

 

După ce Angelina Jolie pare să-și fi regasit fericirea în bratele lui Jared Leto, se pare ca și Brad Pitt vrea să dea o nouă șansă iubirii. Brad și Kate au planuri serioase și deja se pregătesc să se mute împreună.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

 

 

 

Citește și: 

 

Apariție neașteptată a lui Brad Pitt alături de cea mai bună prietenă a fostei soții! Vezi cu cine a fost zărit starul!

 

Tom Cruise și-a pierdut mama

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter