Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: "Face drame și exagerează!"

Publicat pe

Brigitte – și bătută de soțul Florin Pastramă, și ținta ironiilor fiului ei, Robert Sfăt. Cam așa arată ultimele zile din viața fostei soții a lui Ilie Năstase. Scandalurile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă și, chiar dacă se credea că Brigitte s-a împăcat cu fiul ei, iată că tânărul își umilește mama, în loc să o apere, în cel mai recent conflict domestic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat și agresat reciproc, din nou, în fața șaormeriei lor din zona Fundeni, iar Robert Sfăt a pus și el bomboana de pe colivă, cu un atac dur la adresa mamei sale. Tânărul i-a găsit justificare lui Florin Pastramă pentru că i-a bătut mama.

Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: "Face drame și exagerează!"Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: "Face drame și exagerează!"

„Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite', a spus Robert Sfăt potrivit cancan.ro.

De altfel, nici nu era de așteptat ca Robert să-și apere mama, din moment ce chiar el a agresat-o și jignit-o vara trecută. Brigitte Pastramă a ajuns la poliție cu fiul ei! L-a acuzat că i-ar fi furat mașina…'aflându-se sub influența substantelor interzise'.  

Brigitte și fiul ei s-au certat de multe ori

Și dacă Brigitte a preferat să nu comenteze situația din iunie 2020, Robert Sfăt a ieșit în fața presei cu o declarație care să lămurească totul.

'În primul rând, sunt Robert Sfăt, nu mă numesc Pastramă, sunt un orfan exportat la București la 14 ani! Pe mine, m-a crescut bunica la Timișoara. Nu am agresat pe nimeni, și nu am luat nici o mașină.

I-am furat o sticlă de vin aseară, este adevărat, și am dat muzica puțin mai tare, iar ea a venit la mine cu scandal și mi-a zis să nu mai fac gălăgie, apoi mi-a spus că aș fi luat…ceva. Ei bine, nu am consumat alte prostii, așa cum a declarat ea la Poliție. Eu sunt mai artist, nu îmi place să se zică altceva despre mine. Doar în clasa a opta am fumat o țigară mai…așa… mai amuzantă, în rest, sunt niște prostii.

Citește și: Brigitte Pastramă, în pragul falimentului. Și-a concediat chiar și bona!

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu'

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: „L-a făcut terci și varză!”

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei.A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

De ce să fur eu mașina…? Am luat și am turat-o, nu am plecat cu ea noapte…sunt niște afirmații…Vă spun că am făcut teste de substanțe aici la poliție, că nu este nimic care să fie așa cum s-a descris situația', a declarat băiatul vedetei la România TV, la acel moment.

Ulterior, Robert a dezvăluit că din cauza mamei sale a ajuns să doarmă și pe bancă, în parc. El a dezvăluit că are multe datorii pe care intenționează să le plătească cu banii care îi vor reveni în urma moștenirii.

„Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele (dezvăluiri). Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a declarat Robert, la Xtra Night Show.

Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai 'dubioase' și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter