Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc. Și-au ales deja verighetele

Publicat pe

Lucrurile merg mai repede decât ne așteptam! Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc. Cei doi au vizitat deja un magazin de bijuterii și și-au ales verighetele. Urmează să facă și nunta!

S-au cunoscut la Ferma, emisiunea de la Pro TV și tot acolo au decis să formeze un cuplu. Brigitte Năstase și Florin Pastramă deja fac următorul pas. Conform Wowbiz, ei deja au vizitat un magazin de bijuterii din București și și-au ales verighetele.

Bruneta nu se lasă mai prejos și îi face în ciudă lui Ilie Năstase care se va căsători chiar vara aceasta cu iubita Ioana. Iată că Brigitte și-a găsit și ea fericirea în brațele lui Pastramă, cel care imediat a cucerit-o. Este posibil chiar ca cei doi să facă nunta curând.

După ce au fost eliminați de la Ferma, Brigitte Năstase și Florin Pastramă nu se mai ascund deloc. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și își trăiesc iubirea cu maximă intensitate. În vacanța din Veneția s-au pozat împreună, iar pe chipurile lor se poate vedea fericirea.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc. Și-au ales deja verigheteleBrigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc. Și-au ales deja verighetele

Florin Pastramă, cadou de mii de euro pentru Brigitte Năstase

Se pare că relația lor este mult mai serioasă decât mulți s-ar fi așteptat. Brigitte Năstase are încredere deplină în Florin Pastramă și tocmai din acest motiv îl lasă să-i conducă mașină, dar și afacerea. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un magazin de haine într-un mall din București, iar acum este condus și de actualul ei iubit.

Brigitte Năstase este mult mai liniștită acum de când este într-o relație cu Florin Pastramă. După ce a participat la Ferma, vedeta nu doar că a câștigat o experiență unica, dar a plecat acasă și cu un bărbat care o face foarte fericită.

Foto: 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter