Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută extrem de sexy. A ales-o special pentru dansul mirilor!

Publicat pe

Ieri, la nunta cu Florin Pastramă, Brigitte a îmbrăcat două ținute. Prima, spectaculoasă, a fost rochia albă de mireasă, urmată de una la fel de frumoasă, însă argintie, în care bruneta s-a îmbrăcat special pentru dansul mirilor.

Deși inițial spusese că va avea o singură rochie la nuntă, ulterior Brigitte Pastramă s-a răzgândit, și nu este deloc de mirare, deoarece rochia ei de mireasă, una ca de prințesă, a avut un voal de câțiva metri, care ar fi împiedicat-o pe brunetă nu doar să danseze, ci și să se strecoare printre cei peste 400 de invitați prezenți la nuntă, cu care a trebuit, bineînțeles, să socializeze. Brigitte a ales să se schimbe într-o rochie la fel de elegantă, însă ceva mai comodă, de culoare aurie, lungă și mulată perfect pe trup, pe care a ales-o pentru dansul mirilor, care a deschis petrecerea.

O rochie prețioasă mult prea pretențioasă…

După ce a avut probleme cu fluturii care au năpădit-o – aceștia au fost alternativa nefericită a porumbeilor – în timpul ceremoniei de cununie, invadându-i fața, părul și decolteul pe sub voalul de mireasă, Brigitte a fost deranjată și de rochia de mireasă, care, deși extrem de elegantă și pe măsură de scumpă (10.000 de euro), s-a dovedit a fi una cu o trenă mult prea lungă și voluminoasă (trei metri) pentru a fi purtată toată noaptea. Drept urmare, Brigitte a ales să se schimbe într-o rochie spectaculoasă, argintie, în stilul celor purtate de surorile Kardashian la evenimente – mulată, cu decupaje, porțiuni transparente și franjuri, outfitul a stârnit doar priviri admirative. Evident, cu această rochie care îi punea perfect în evidență trupul, Brigitte a făcut furori alături de Florin la dansul mirilor.

Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută extrem de sexy. A ales-o special pentru dansul mirilor!Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută extrem de sexy. A ales-o special pentru dansul mirilor!

 

Foto: PRO TV

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter