Cabral, reacție surprinzătoare când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe sexul copilului: "Ți-am mai zis că..."

Publicat pe

În scurt timp, Cabral va fi tată pentru a treia oară pentru că Andreea se află pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Ceea ce ea credea că va fi o surpriză plăcută pentru soțul ei s-a dovedit a fi motiv de ceartă în familia lor. Andreea a rămas surprinsă că soțul ei a refuzat să știe dacă va avea un băiat sau tot o fată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cazul celui de-al doilea copil pe care îl va avea cu Andreea, Cabral nu vrea sub nici o formă să știe dacă va fi băiat sau tot o fată, a treia pentru el. Întoarsă de la ecografia care i-a dezvăluit sexul copilului ce va veni pe lume curând, Andreea a rămas surprinsă că soțul ei a refuzat să ia parte la marea veste și a lăsat-o cu ochii-n soare.

Cabral, reacție surprinzătoare când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe sexul copilului: "Ți-am mai zis că..."Cabral, reacție surprinzătoare când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe sexul copilului: "Ți-am mai zis că..."

Andreea Ibacka a decis să-i dezvăluie și lui Cabral dacă va avea un băiețel sau o fetiță, iar pentru ca momentul să fie cu atât mai special, blondina a decis să filmeze întregul moment. 

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel', a spus Andreea Ibacka, vizibil emoționată pe Instagram. 

Cabral, care uda gazonul din grădină nu s-a arătat încântat de surpriza pe care soția lui i-a pregătit-o, ba chiar a părut deranjat. Andreea urma să spargă balonul care în interior avea confetti de culoare roz sau albastru, ce ar fi indicat sexul bebelușului ce va veni în curând pe lume.

„Surpriză! Știi ce e aici? Am venit să te anunț dacă o să ai o fetiță sau un băiețel. Ești pregătit?!”, i-a spus Andreea soțului ei, cu zâmbetul până la urechi.

„Nu, tocmai că nu eram. Nu vreau să știu. Ți-am mai zis că nu vreau să știu. Tu ce filmeză, mă, acolo?! NU vreau!”, a insistat Cabral.

„E o glumă?!”, a întrebat Andreea.

„Nu! Nu vreau să știu! La revedere!”, a răspuns Cabral, categoric. 

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie:'Mi-a mâncat tinerețile!'

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:’Nu ne-am propus nimic’

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Andreea Ibacka: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…”

Andreea Ibacka ne-a povestit cum se descurcă în rolul de părinți, ea și prezentatorul de la PRO TV.

„Nu am fost o mamă panicată, dar cu siguranță aș face totul mai relaxată a doua oară. Familia m-a ajutat mult,  cu  ajutorul  lor   am   reușit să mă dedic și câtorva proiecte online. Cât despre  schimbări,  sunt  cele firești, întâlnite în orice casă cu copii mici. Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat (în 10 minute sunt spălată pe cap și unsă cu toate alifiile) la schimb cu zâmbete cât cuprinde”, a declarat Andreea pentru VIVA!

„Nu ne propunem să avem un copil influencer. Telefoanele noastre sunt pline cu amintiri cu ea, însă imaginile pe care le postăm surprind doar câteva momente amuzante alături de ea”, ne-a mai spus Andreea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter