Connect-R şi Elena Gheorghe, amintiri de când erau...liceeni

Publicat pe

Aspirantele la titlul de Miss Bucureşti 2013 sunt susţinute de vedete în vogă precum Connect-r, Guess Who şi Elena Gheorghe. Detalii din culisele concursului, impresii despre probe, dar şi despre jurizarea finalei (de pe 10 iunie), sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.00, la emisiunea Liceenii, unde vedetele povestesc cu drag cum gândeau…pe vremea liceului.

 

Coonect-r - Sunt fericit daca oamenii din jurul meu sunt fericiti

 

Connect-r : „Sunt fericit doar dacă oamenii din jurul meu sunt fericiţi.'

 

Connect-r se consideră un om norocos şi recunoaşte că i-a dat Dumnezeu mai mult decât putea să ceară el vreodată: „Eu nici nu m-am gândit să devin vreodată mare vedetă. Dacă îmi oferea cineva un salariu fix pe lună şi mă punea să cânt în toată ţara, nu aveam nicio problemă.' Artistul este mulţumit de ceea ce a realizat până acum dar declară că „sunt fericit doar dacă oamenii din jurul meu sunt fericiţi.' Deşi mulţi şi-ar dori să fie în locul lui, Connect-r susţine că viaţa sa este „aparent banală pentru multă lume. Mă trezesc, mă duc la sală, după merg la studio şi mă întorc acasă.' Studioul reprezintă principala provocare a zilei şi este locul în care popularul artistul îşi petrece 90 % din timp. Întrebat cum i-a venit ideea piesei „Dă-te-n dragostea mea', Connect-r nu a dezvăluit o reţetă magică a succesului, ci a declarat că a scris-o pur şi simplu pentru că „inspiraţia vine firesc, ca şi dragostea'.

 

Elena Gheorghe -  Dragostea adevarata vine putin mai tarziu

 

Elena Gheorghe: „Dragostea adevărată vine un pic mai târziu.'

 

Fermecătoarea Elena Gheorghe nu a fost niciodată indecisă în ceea ce priveşte relaţiile sale. Artista declară că avea gusturi clare încă din adolescenţă „ştiam ce-mi doresc, ce vreau.' Când apărea câte un pretendent, Elena voia mai întâi să vadă „cam ce-i de capul lui, să fie pe placul meu în primul rând ca prieten. Abia după aceea i-aş fi dat o şansă să fie iubitul meu.' Privind retrospectiv, artista consideră şi acum că gândirea sa era una corectă: „Eram şi sunt o foarte bună confidentă. Atunci învăţam din poveştile prietenelor mele care se îndrăgosteau aşa, din prima.' Artista îşi aminteşte că primul prieten l-a avut în liceu, la 16 ani: „Era o relaţie platonică. Era un băiat foarte drăguţ, vorbeam mult cu el. Ţin minte că mama lui se plângea dirigintei mele că plăteşte foarte mult la telefon, pentru că vorbeam ore în şir.' Deşi Elena recunoaşte că „prima dragoste, din liceu, e foarte profundă, ai impresia că n-o să ţi se mai întâmple niciodată aşa ceva', îi sfătuieşte pe adolescenţi să aibă răbdare pentru că „dragostea adevărată vine un pic mai târziu.'

 

Guess Who: „Muzica mă pasiona mai mult decât şcoala… din păcate'

 

Adolescenţa  a fost o perioadă „haotică' pentru Guess Who care recunoaşte că nu era tocmai un exemplu de cuminţenie: „A fost palpitant în liceu. Muzica mă pasiona mai mult decât şcoala… din păcate. Am început în Caragiale şi am terminat în Petru Rareş.' Se pare că artistul era un nonconformist încă din liceu când făcea „tot felul de lucruri pe care nu ar trebui să le facă elevii.' Acum, Guess Who îi îndeamnă pe adolescenţi „să asculte muzică bună şi să se ţină de treabă.'

 

 

 

Mai multe povești despre adolescenţa vedetelor aflaţi la Liceenii, difuzată sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.00, pe TVH

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter