Cântărețul Raoul, 200 de zile de închisoare! Partenerul de scenă al Mirabelei Dauer e certat cu legea...

Publicat pe

Rareş Cornel Borlea, cunoscut de fani pe numele de scenă Raoul, are, de ceva vreme, probleme cu legea, care nu par să se rezolve deloc amiabil, ba dimpotrivă. Deoarece a nesocotit decizia magistraților, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer riscă 200 de zile de închisoare!

Celebritate sau nu, legea e aceeași pentru toți, iar artistul Raoul s-a convins de asta într-un mod cât se poate de neplăcut, deoarece acum riscă 200 de zile de închisoare din cauza neplății unor amenzi de circulație.

Raoul a condus fără permis în repetate rânduri!

Artistul este citat acum într-un proces în care oamenii legii au cerut înlocuirea unei sancțiuni penale de 20.000 de lei cu 200 de zile în spatele gratiilor, deoarece Raoul a refuzat să achite o amendă. Cum s-a ajuns la asta? Acum mai bine de o jumătate de an, artistul a fost prins, în repetate rânduri, conducând fără permis!

„În baza art. 335 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea 61 alin. 4 lit. c) Cod penal şi art. 396 alin. 10 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul BORLEA RARES-CORNEL, la pedeapsa amenzii penale de 20.000 lei (200 zile-amendă, cuantumul unei zile-amendă fiind de 100 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. În baza art. 63 alin. (1) C.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală obligă pe inculpat la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei hotărârii. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 22.05.2018”, scrie în soluția dispusă de Judecătorie.

Nu știm care este motivația artistului, ce la determinat să nesocotească legea sau să ignore deciziile instanței, însă, în cazul în care nu se va conforma până la termenul stabilit de instanță, Raoul va face 200 de zile de închisoare.

Foto: Facebook

Cântărețul Raoul, 200 de zile de închisoare! Partenerul de scenă al Mirabelei Dauer e certat cu legea...Cântărețul Raoul, 200 de zile de închisoare! Partenerul de scenă al Mirabelei Dauer e certat cu legea...
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter