Cardi B a născut o fetiță. Numele pe care l-a ales pentru micuță este deosebit

Publicat pe

Cântăreața de muzică rap Cardi B a născut, marți, o fetiță. Artista, pe numele său real Belcalis Almanzar, a devenit astfel mamă pentru prima dată. 

Cardi B a postat pe internet o serie de fotografii, în care a făcut publică atât data nașterii micuței, cât și numele pe care aceasta îl va purta: Kulture Kiari Cephus. În urmă cu două săptămâni, tot pe un site de socializare, cântăreața a anunțat că s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, rapperul Offset of Migos.

Confirmarea sarcinii a venit destul de târziu, în luna aprilie, în cadrul MET Gala. Offset mai are trei copii din relațiile anterioare.

Cine este Cardi B

Născută și crescută în Bronx, New York, Cardi B s-a făcut remarcată inițial după ce a pus pe tapet, în social media, cariera sa de stripteuză. Felul direct în care a făcut-o, precum și imaginile 'no filter'pe care le-a postat online, au făcut-o celebră în scurt timp pe Instagram. În perioada 2015 – 2017 a fost invitată permanent în seria TV 'Love & Hip Hop: New York', difuzată de VH1.

Din 2017 și până în prezent, Cardi B a ajuns de două ori pe locul 1 în topul Billboard 100 (USA), o dată cu 'Bodak YelloW' și o dată cu 'I Like It'. Prima piesă a făcut-o astfel a doua cântăreață de rap din lume pe primul loc în Billboard cu o piesă solo, după Laury Hill. Cea de-a doua piesă a mi ajutat-o să stabilească un record, acela de prima cântăreață de rap cu mai multe piese numărul unul în Billboard.

De altfel, revista Time a numit-o printre cei mai influenți 100 de oameni din lume, în 2018.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter