Andreea Berecleanu are o siluetă impecabilă, la 43 de ani! Am aflat toate secretele ei \ Exclusiv

Publicat pe de Oana Pantazi

Andreea Berecleanu ne pătrunde în casă prin intermediul micului ecran în fiecare seară și, deși nu mai are 20 de ani, este dovada vie că 40 is the new 20. Iată care este secretelul siluetei Andreei Berecleanu, dar și al unei vieți echilibrate.

 

În cadrul unui eveniment al cărui laitmotiv a fost Tu în echilibru cu tine, am vrut să aflăm care este secretul siluetei Andreei Berecleanu, care, la 43 de ani, este un model pentru multe tinere. Vedeta Antenei 1 ne-a mărturisit că totul se datorează… împlinirii sufletești de care se bucură acum, datorită familiei – lucru care, deși ține de echilibrul interior, se reflectă în aspectul fizic, pentru că, atunci când ești OK cu propria persoană, starea de bine poate fi observată de toți cei din jur.

„Am grijă ce mănânc, dar asta nu înseamnă că elimin dulciurile sau zahărul, sau pâinea”

Deși ne-a fost greu să credem că Andreea nu a beneficiat de niciun fel de alt ajutor, mai ales că soțul ei, Constantin Stan, este medic estetician, vedeta ne-a asigurat că secretul ei constă în… moderație: „Probabil că silueta este meritul meu, fiindcă mănânc rezonabil, nu mănânc foarte mult. Am grijă ce mănânc, dar asta nu înseamnă că elimin dulciurile sau zahărul, sau pâinea, nu, dar încerc să mănânc puțin din fiecare. Fac sport acasă, zece minute seara sau dimineața, mai fac sport în aer liber, ocazional, și probabil că, în ceea ce privește fața, este meritul părinților mei, în mare măsură.'

 

Am insistat totuși să aflăm dacă Andreea folosește produse de înfrumusețare speciale, dar și în această privință am avut o surpriză: „Este un ritual firesc de îngrijire pe care, cu siguranță îl au multe românce – cremele de îngrijire, tratamente nonivazive… Deocamdată. Cred că la 40 de ani este suficient. (…) Prospețimea de la 20 n-o putem avea la 40, dar ne bucurăm de ce avem acum.' O filosofie de viață care în cazul Andreei funcționează perfect, iar asta se vede cu ochiul liber.

Mai multe, în interviu!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter