Carmen Trandafir, despre căsătoria cu Emil Grădinescu: "M-a cerut când avea copilul trei ani!"

Publicat pe

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu solid, de aproape 15 ani, o situație tot mai rar întâlnită în showbiz. Povestea lor de dragoste este una atipică, în sensul în care, deși a fost dragoste la prima vedere și au știut tot timpul că sunt făcuți unul pentru altul, nu au simțit nevoia să se căsătorească. Au făcut acest pas abia când fiica lor avea trei ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Trandafir a fost mereu discretă cu viața privată, iar Emil Grădinescu și mai și, mai ales că înainte de relația cu solista a mai trăit două povești de dragoste cu final nefericit. Prima soție i-a murit din cauza unei boli necruțătoare, iar apoi Laura Stoica a pierit în accident de mașină, la câteva luni de la despărțirea lor. Carmen și Emil au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și au făcut pasul spre căsătorie atunci când au simțit amândoi că este timpul, nu de gura lumii.

Carmen Trandafir, despre căsătoria cu Emil Grădinescu: "M-a cerut când avea copilul trei ani!"Carmen Trandafir, despre căsătoria cu Emil Grădinescu: "M-a cerut când avea copilul trei ani!"

Erau deja de patru ani împreună și toată lumea se întreba când și dacă se căsătoresc, însă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au refuzat să se conformeze lui „așa trebuie”.

”Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap”, a spus Carmen Trandafir la Antena Stars.

Abia când a venit pe lume fiica lor, Ana, au simțit amândoi că poate ar fi timpul să se căsătorească, însă cererea oficială a venit abia când fetița avea trei ani.

”Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul”, a spus artista.

Cererea în căsătorie a surprins-o pe Carmen și spune că a avut nevoie de o noapte întreagă de gândire. În cele din urmă, și-a dat seama că vrea să fie mireasă, mai ales că în acea perioadă avuseseră nunta Prințul William și Kate. Astfel, Carmen Trandafir și Emil Grădinescu s-au căsătorit în 2011 în cadrul unui eveniment de vis, la care au luat parte toți cei dragi.

”Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni”, a spus Carmen Trandafir.

„M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit', a mai spus Carmen.

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!

Citeste si: Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. „Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!”

Carmen era îndrăgostită de Emil de la TV

Înainte de a începe o relație propriu zisă cu el, Carmen recunoște că era îndrăgostită de Emil de la TV și îi urmărea fiecare apariție, în calitatea sa de comentator sportiv.

„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele, a spus, râzând, Carmen. „Am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă', povestea artista acum ceva timp, la Acces Direct.

„Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta', a mai spus Carmen Trandafir.

Carmen a fost la un pas de a pierde sarcina

Sarcina artistei nu a fost uşoară, ea fiind nevoită să renunţe definitiv la carieră pentru a nu exista pericolul unui avort spontan. De asemenea, artista a fost atent supravegheată de medici, ea mergând la spital aproape zilnic. Acum, Ana are 13 ani și este bucuria vieții lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter