Cât de simpatic este Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea!

Publicat pe

Dominic, băieţelul lui Alex Velea şi al Antoniei, este extrem de simpatic, iar cei doi părinţi postează constant fotografii cu el.

 

dominic

 

Cea mai recentă poză cu el, postată de tatăl său pe Instagram, a primit peste 8.000 de like-uri într-un timp foarte scurt, toată lumea fiind de acord că Dominic este adorabil.

 

Îmbrăcat în cămaşă de denim şi pantaloni scurţi, din acelaşi material, şi cu o pălărie pe cap, Dominic stă cuminte la poză.

 

Puştiul nu a împlinit încă 1 an, dar este celebru încă de la naştere. Primele fotografii cu el au apărut în revista Viva! care a avut privilegiul să facă prima şedinţă foto cu cei 3.

 

„Pentru mine, 27 decembrie a devenit o zi magică. De când s-a născut Dominic, doar de­spre asta vorbesc. Din acel moment, viața mea s-a schimbat și am ajuns la un nou nivel de fericire și îm­plinire. Și așa va fi mereu', spunea Alex Velea în interviul din Viva! februarie.

 

Foto: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter