Cătălin Botezatu nu a fost impresionat de rochiile de mireasă purtate de Brigitte. "Nu a rupt gura târgului"

Publicat pe

Weekendul trecut, Brigitte și Florin Pastramă au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, eveniment la care au participat peste 400 de invitați. Rochiile purtate la nuntă de către mireasă nu au impresionat plăcut însă pe toată lumea. Cătălin Botezatu s-a numărat printre cei dezamăgiți de alegerile brunetei.

A fost nunta momentului, iar Brigitte și Florin Pastramă au depus toate eforturile pentru ca totul să fie perfect. De la locul ales pentru petrecere, meniu, muzică și ținutele celor doi miri, totul a fost gândit în amănunt. Și cum Brigitte a fost în centrul atenției, era de așteptat ca outfiturile ei să fie spectaculoase. Drept urmare, numai rochia de mireasă a costat 10.000 de euro…

Mai apoi, bruneta s-a schimbat pentru dansul mirilor într-o rochie pe corp, argintie, iar la final a ales o ținută lejeră, specifică portului țigănesc și a dansat în picioarele goale. Designerul Cătălin Botezatu a comentat ținutele miresei într-un interviu pentru wowbiz, însă feedback-ul său nu a fost prea grozav… Iată ce a declarat creatorul de modă: „Prima rochie, din punctul meu de vedere, nu a fost o alegere prea fericită. A fost ușor împopoțonată, de la tiara aceea, care este un model vechi, aș putea spune chiar depășit, până la ținuta în sine. Însă, știți cum este, orice mireasă se visează într-un anume fel”.

Tiara aleasă a fost mult prea mare, de modă veche

Deși, de-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a îmbrăcat-o nu o dată pe Brigitte, designerul nu s-a sfiit să-i critice proaspetei doamnă Pastramă rochia de mireasă:  „Este una cu un decolteu normal. Nu a rupt gura târgului din punct de vedere al designului! Să nu se înțeleagă că sunt invidios, am îmbrăcat-o de multe ori pe Brigitte, și pe sora ei, dar, acum, a fost ceva prea simplu! Este posibil să fi purtat semnătura unui creator din străinătate sau chiar român, dar modelul nu a impresionat deloc. În plus, tiara aleasă a fost mult prea mare, de modă veche, culmea, asortată cu corsetul! Ce să spun, era prea mult, prea castelană în partea de sus față de cea de jos! Nepotrivit”, a mai comentat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu nu a fost impresionat de rochiile de mireasă purtate de Brigitte. "Nu a rupt gura târgului"Cătălin Botezatu nu a fost impresionat de rochiile de mireasă purtate de Brigitte. "Nu a rupt gura târgului"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter