Cătălin Măruță, scandal cu Iulia Albu în direct. Prezentatorul a plecat din platou: „Minți și mă enervează chestia asta. Vorbește singură!”

Publicat pe

Cătălin Măruță și Iulia Albu s-au certat în ediția de marți a rubricii pe care designerul o prezintă. Totul a pornit de la fotografiile pe care Iulia Albu trebuie să le comenteze în cadrul rubricii de fashion „Marțea Neagră'. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După câteva colaje cu fotografii pe care Iulia Albu le-a comentat, Cătălin Măruță a făcut referire la felul în care designerul a ales pozele. 

Lucrurile au devenit serioase brusc, iar prezentatorul a acuzat-o pe Iulia că minte și că lui nu îi plac astfel de oameni care nu își asumă lucrurile pe care le fac. 

În replică, Iulia Albu l-a acuzat pe prezentator că nu mai are simțul umorului. 

Iată dialogul dintre cei doi: 

C.Măruță: Cum ai ales tu pozele astea.Deci tu o urmărești pe Loredana Chivu.

I. Albu: Nu n-o urmăresc eu. Asta e fotografia pe care tu mi ai trimis-o azi dimineață, Cătălin. Dar nu înțeleg această problemă a ta. De ce nu vrei să îți asumi

C. Măruță: Nu o da pe asta cu alesul pozelor, pentru că mie îmi plac oamenii care sunt fair play.

I. Albu: Da de ce nu vrei să îți asumi?

C. Măruță:  Pentru ca minți. 

I. Albu: Uitați-vă și voi la el

C. Măruță: Pentru că minți și mă enervează chestia asta și n-are niciun haz de glumă, jur,  și ti-am zis de atâtea ori.

I. Albu: Dar n-ai simțul umorului?

C. Măruță: Păi nu,  dar asta nu e simțul umorului. Asta e o prostie să spui că aleg eu pozele când tu îți alegi pozele și… 

I. Albu: Dar de ce n-ai putea să alegi tu o poză?

C. Măruță: Că nu..când o sa aleg eu pozele o să îmi asum și o să spun. Dar până atunci  nu mai încerca…. 

I. Albu: Te-ai eschivat, n-ai vrut. 

C. Măruță: Hai să continuăm

I. Albu: Da, s-a supărat

C. Măruță: Dar nu mai spune de lucruri pe care nu le aleg eu sau nu le fac, că nu îmi place chestia asta și ți-am spus de o sută de ori. 

I. Albu: Dar de ce? 

C. Măruță: Păi dacă ție îți place să minți, mie nu îmi place. 

I. Albu: A, dar mie mi-a plăcut cand l-ai băgat pe Albu în direct?

C. Măruță: Pe soțul tău? Păi tu voiai să vorbești despre el (..) Da, pentru că eu sunt fair play. Voiai să vorbești despre soțul tău și el să nu vorbească. 

I. Albu: Acum suntem fair play unul cu celălalt, ok? 

C. Măruță: Hai vorbeste tu singură de pozele astea și…

I. Albu: Vorbesc eu singură nu e nicio problemă. Stai să pună colegii noștri pozele

C. Măruță: Colegii noștri…. (…)știu că e greu să vorbești singură, dar asta e.

Ediția de marți a emisiunii La Măruță a început cu replica Andreei Bănică, cea care a spus despre Iulia Albu că este prefăcută, perversă și „aiurea prin showbiz'. A pornit un întreg scandal între ele.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci’, a povestit Andreea Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe de cealaltă parte, Iulia Albu neagă că ar fi fost prietenă cu Andreea Bănică.

Cătălin Măruță, scandal cu Iulia Albu în direct. Prezentatorul a plecat din platou: „Minți și mă enervează chestia asta. Vorbește singură!'Cătălin Măruță, scandal cu Iulia Albu în direct. Prezentatorul a plecat din platou: „Minți și mă enervează chestia asta. Vorbește singură!'

Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp. Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie. Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect, am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea. Eu am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău. Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine’, a spus Iulia Albu tot în emisiunea La Măruță’.

Iulia Albu neagă că ar fi avut o relație de prietenie cu Andreea Bănică și îi aduce acuzații grave: „Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter