Iulia Albu neagă că ar fi avut o relație de prietenie cu Andreea Bănică și îi aduce acuzații grave: "Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău"

Publicat pe

Andreea Bănică a criticat-o pe Iulia Albu în direct, susținând că este „o falsă și o prefăcută”. Precum era de așteptat, declarația nu avea cum să rămână fără replică. Astfel, criticul vestimentar a oferit un răspuns pe măsură!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bănică a intrat în jocul ‘Spui tot sau îți va lua gura foc’, unde vedetele trebuie să răspundă la niște întrebări, iar dacă nu vor ca nimeni să afle întrebarea sunt nevoite să mănânce picant.

Artista a preferat la unele întrebări să mănânce picant, iar publicul să nu știe ce scria pe bilețel, însă a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a răbufnit la provocarea în care trebuia să o descrie pe Iulia Albu în trei cuvinte.

Citește și: Ce mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor.Ce spune Raluca Pastramă despre al treilea copil

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci’, a povestit Andreea Bănică.

Citește și: La 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme.Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat

Iulia Albu: „Eu i-am făcut bine”

Acum, Iulia Albu a rupt tăcerea și a subliniat, în primul rând, că pe cele două nu le-ar fi legat nicicând o relație de prietenie, precizând că a primit și un mesaj în care era amenințată.

Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp. Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie. Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect, am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea. Eu am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău. Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine', a spus Iulia Albu tot în emisiunea La Măruță'.

Citește și: Ispita Bianca Pop a pus ochii pe Jador și vrea o familie el:„Îi fac 2-3 copii'

Iulia Albu neagă că ar fi avut o relație de prietenie cu Andreea Bănică și îi aduce acuzații grave: "Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău"Iulia Albu neagă că ar fi avut o relație de prietenie cu Andreea Bănică și îi aduce acuzații grave: "Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter