Ce se întâmplă cu Margherita la o lună după ce a condus sub influența substanțelor interzise! Viorica de la Clejani: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj”

Publicat pe

Viorica de la Clejani face noi declarații cu privire la fiica ei, Margherita, după ce aceasta a fost prinsă conducând sub influența substanțelor negative. Margherita a fost în centrul atenției, după ce a afișat un comportant violent la adresa ziariștilor care încercau să afle informații despre momentul producerii accidentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rezultatele testelor de la INML privind substanțele pe care Marga le-a consumat întârzie să apară, iar vedeta s-a ales cu un dosar penal, însă pentru alt motiv: modul în care a tratat maimuța pe care familia ei o găzduiește de ceva timp.

'În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj', a declarat Tudor Ionescu, cel care a înaintat plângerea.

Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: „Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie”

Acum, Viorica de la Clejani continuă să îi ia apărarea fiicei sale.

'E șmecheră fata mea'

'E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în țara asta. I se poate întâmpla oricui, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj pentru că încă o dată vreau să cred că Dumnezeu mă iubește pentru că Margherita nu știu dacă mai era bine în ziua de azi.', a declarat Viorica în cadrul unei emisiuni TV.

'Noi avem încredere în Margherita sută la sută'

Viorica consideră în continuare că ceea ce s-a întâmplat cu Marga în urmă cu două luni a fost din cauza anturajului. A încercat mereu să-și țină copiii departe de astfel de oameni, însă, lucrurile au stat diferit. Chiar și așa, atât Viorica, cât și Ioniță, au încredere în fiica lor și sunt convinși că nu consumă droguri.

'Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc. Trăim într-o lume mai ciudată, nu mai e ca pe vremea mea nu era așa, acum ai Facebook, ai Instagram, ai Tik Tok. Noi avem încredere în Margherita sută la sută, am stat foarte mult de vorbă pe această temă (n.red. droguri) și ea a spus că ea nu a consumat nimic.', a adăugat artista.

Marga a provocat un accident rutier în Capitală. Ea a ajuns la IML din cauza comportamentului său suspect. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, cântăreaţa se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Cântăreaţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, pentru că avea un comportament bizar, poliţiştii au decis să o testeze şi cu DrugTest-ul. El a relevat faptul că artista se afla sub influenţa drogurilor.

Ce se întâmplă cu Margherita la o lună după ce a condus sub influența substanțelor interzise! Viorica de la Clejani: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj'Ce se întâmplă cu Margherita la o lună după ce a condus sub influența substanțelor interzise! Viorica de la Clejani: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj'

„Comportamentul necorespunzător şi gesturile necontrolate i-au determinat pe poliţişti să procedeze la testarea conducătorului auto şi cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal, se arată în comunicatul Poliţiei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter