Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune: "Vom fi împreună pentru totdeauna"

Publicat pe

Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat, iar proaspăta lui soție seamănă leit cu Nicoleta, ispita cu care s-a cuplat în emisiunea matrimonială de la Antena 1. La rândul său, și aleasa a fost ispită la Insula Iubirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Meșter a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii. După ce și-a expus povestea de dragoste cu Nico, tânărul s-a îndrăgostit în emisiune de ispita Nicoleta Dragne, cu care a și continuat relația acasă. Mulți dintre fanii emisiunii l-au felicitat pentru curajul de a ieși dintr-o relație în care și-a dat seama că nu este fericit, alții l-au criticat pentru umilirea iubitei sale, la TV.

Ulterior, Cătălin s-a împăcat cu Nico și a cerut-o chiar de soție, însă între timp, aceasta începuse și ea o aventură cu o ispită masculină cunoscută în emisiune, Marco. Au rupt logodna, ea a rămas cu ispita, iar el a cunoscut mai apoi pe altcineva.

Iată că, după ce a jonglat cu două blonde, Cătălin s-a însurat cu… o blondă. În plus, aleasa lui, Alina, cu care s-a logodit acum un an, seamănă foarte bine cu ispita Nicoleta.

„De când te-am întâlnit am ştiut că vom fi împreună pentru totdeauna', iar recent a comentat la o poză cu ei:„viitoarea mea soţie', scria Cătălin anul trecut, în dreptul fotografiei cu inelul de logodnă postată atunci de Alina.

Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune: "Vom fi împreună pentru totdeauna"Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune: "Vom fi împreună pentru totdeauna"

La rând său, și soția are legături cu Insula Iubirii. Blondina Alina a fost ispită la Tempation Island, varianta din Marea Britanie. Cei doi și-au unit destinele pe 31 august.

Alături de poza de la nuntă, Alina, noua doamnă Meșter, a scris:

„Sunt foarte norocoasă în viață și știi de ce? Pentru că sunt soția ta, iubitule! Te iubesc și vreau să fiu cu tine până la adânci bătrâneți!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter