Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație. Când va avea loc nunta

Publicat pe

Cătălina Ponor și iubitul ei, Bogdan Jianu se pregătesc să facă pasul cel mare, adică nunta, după patru ani de relație. Cei doi au o poveste de dragoste frumoasă, iar luna aceasta, Cătălina și Bogdan se vor căsători. În urmă cu doi ani, fosta gimnastă s-a logodit cu iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se pregătește să devină mireasă. Sportiva se va căsători luna aceasta cu bărbatul alături de care formează un cuplu din anul 2018, regizorul Bogdan Jianu. Cătălina Ponor și iubitul ei plănuiau de mult să se căsătorească, fiind logodiți de doi ani.

Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație. Când va avea loc nuntaCătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație. Când va avea loc nunta

Cătălina și Bogdan au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse. Pentru că regulile au fost relaxate, cei doi îndrăgostiți nu mai doresc să piardă timpul, iar peste câteva săptămâni se vor căsători. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus actele necesare la Primăria Constanța.

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu:'Avem o prietenie veche, din 2006'

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor.A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții.Ce au constatat oamenii legii 

Citește și: Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital:'E super în formă'

Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație

După patru ani de relație, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se căsătoresc. În urmă cu doi ani, fosta gimnastă s-a logodit cu iubirul ei. Cei doi aveau în plan să se căsătorească cât mai repede, dar din cauza pandemiei de COVID-19 nu au reușit să își unească destinele. Marele eveniment va avea loc la Constanța, acolo unde cei doi locuiesc. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, dar în urmă cu patru ani au decis să formeze un cuplu. Potrivit sportbull.ro, fosta gimnastp a depus actele de căsătorie la Primăria din Constanța, în data de 8 iunie 2022.

Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie', povestea un apropiat al acestora în urmă cu doi ani.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se pregătesc de nuntă

Cătălina Ponor, 34 de ani și Bogdan Jianu, 52 de ani, se cunosc de mulți ani. După ce regizorul a pus capăt căsniciei cu Julia Chelaru, cei doi au decis să formeze un cuplu. În urmă cu doi ani, Bogdan și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Cătălina. La acea vreme, fosta sportivă a mărturisit că a avut cea mai mare surpriză din viața ei. Actorul s-a întors în Capitală, după câțiva ani în care a locuit la Târgoviște, în timp ce fosta concurentă și-a părăsit orașul natal.

Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis > bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan', a scris Cătălina, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu inelul de logodnă.

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică

Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale tuturor timpurilor s-a retras din activitatea competițională în 2017, din cauza problemelor de sănătate. Multipla campioană olimpică a participat, în Mexic, la ultima competiție din cariera sa. În 26 de ani de carieră, a reușit să câștige 23 de medalii olimpice, mondiale și Europene , dintre care 11 de aur. Cătălina și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare unde le mulțumește antrenorilor săi.

Și așa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulțumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul că ați fost lângă mine timp de 15 ani și ați rămas până la final fără să mă dezamăgiți. Mulțumesc tuturor celor care ați stat alături de mine și pentru toată încurajarea și suportul acordat!Vă mulțumesc și vă iubesc!!!', a scris Cătălina Ponor pe Facebook, în 2017.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter